#StamAcasa

#StamAcasa

goodresidence

În această perioadă dificilă este mai important ca niciodată să apreciem ceea ce avem. Faptul că suntem sănătoși și putem reflecta asupra acestui aspect este un lucru pentru care trebuie să fim recunoscători.

Aceste vremuri ne invită să oferim compasiune, bunătate și înțelegere - iar la rândul nostru să cerem ajutor și să fim susținuți. Fiecare are rolul său și poate face o schimbare imensă prin propriile acțiuni.

Sperăm că locatarii ansamblurilor rezidențiale Good Residence vor rămâne la fel de senini și uniți ca până acum. Timpul petrecut acasă se poate transforma într-o adevărată bucurie, dacă ne dorim. Ai prilejul să termini cartea pe care tot amânai să o citești din lipsă de timp sau poți începe un hobby nou.

Pe de altă parte, o după-amiază petrecută în curte o poți umple cu jocuri și activități pentru întreaga familie. De asemenea, puteți alege un mod creativ prin care să vă arătați recunoștința pentru sacrificiile medicilor, confecționând colaje sau pictând. Este o activitate creativă, la îndemâna oricui. Puteți recicla ziare, reviste, vederi, fotografii – orice aveți disponibil.

 

Indiferent de modul în care alegem să petrecem aceste momente, prin simplul fapt că #stamacasa, suntem eroi.

Vă dorim multă sănătate și zile senine.

Numai gânduri bune!