1 Mai in ansamblurile rezidentiale Good Residence

1 Mai in ansamblurile rezidentiale Good Residence

Zilele libere sunt mereu un prilej extraordinar de a ne încărca bateriile, de a face lucruri pentru noi înșine, pentru starea noastră de bine, precum și de a petrece momente de neuitat alături de familie și prieteni. Cum ne aflăm din nou în pragul unei minivacanțe, suntem convinși că vă întrebați cum puteți petrece ziua de 1 Mai în ansamblurile rezidențiale Good Residence. Noi avem câteva idei pe care vi le împărtășim cu drag.

1 Mai

Reducerea normei orare zilnice de lucru stă la originea semnificației zilei de 1 mai, de sărbătoare internațională a lucrătorilor. În țara noastră, această zi a fost sărbătorită pentru prima dată  în 1890, de către mișcarea socialistă. După 1990, importanța propagandistică a zilei a dispărut, dar noi am continuat să ne bucurăm de adevărata semnificație a acesteia, sărbătorind în aer liber, la mare ori la munte.

Deși mulți aleg să își petreacă această minivacanță pe litoral, locatarii ansamblurilor rezidențiale Good Residence au toate motivele să rămână acasă, în propriile curți, aproape de natură, verdeață și liniște. Terenurile ce înconjoară suprafața construită sunt generoase și le permit locatarilor să opteze pentru orice activități își doresc, de la un grătar alături de familie și prieteni, până la un picnic sau jocuri în aer liber. Grădinile și împrejurimile lor sunt oaza de liniște ideală pentru această minivacanță. Ansamblurile Eda, Myra, Venus și Terra sunt situate pe strada Lahovari din Balotești, cea mai verde zonă a Baloteștiului. Acestea se învecinează cu lacul Valea Vlăsiei și Codrii Vlăsiei, deci o scurtă drumeție în aer liber este o altă opțiune de relaxare. Desigur, pe lângă toate aceste activități, atracțiile zonei vă stau oricând la dispoziție. O vizită la Therme, parcul de aventuri Edenland sau o oră de pescuit, se pot transforma în momente distractive și minunate alături de cei dragi.

Noi vă dorim o minivacanță minunată și sperăm că veți avea parte de toată relaxarea dorită alături de familie și prieteni!

Detalii contact:

Mobil:0769.060.006
E-mail: robert@good-residence.ro