Aikido la Good Residence GYM

Aikido la Good Residence GYM

În octombrie 2017, ansamblurile rezidențiale Good Residence au adaugat la  lista de facilități complexul sportiv – Good Residence GYM. Pe lângă programul variat, ce include sesiuni de fitness, aerobic, feng shui, kinetoterapie, masaje și nutriționism - de 4 ori pe săptămână, veți avea oportunitatea să luați și lecții de Aikido.

GYM

Aikido (trad.  „calea armonizării energiilor”) este o artă marțială japoneză și constă în utilizarea forței adversarului prin aplicarea unor tehnici articulare și eschive realizate prin pivotări în arc de cerc (tai sabaki). Scopul practicării de aikido nu constă exclusiv în stăpânirea unor tehnici de autoapărare, ci prin utilizarea exercițiilor de respirație și meditație, merge dincolo de fizic, contribuind la întărirea și menținerea stării de armonie, dezvoltarea capacității de concentrare și educarea practicantului pentru a căpăta o personalitate puternică și echilibrată.

Această artă marțială este ideală atât pentru adulți, cât și pentru copii, de aceea la Good Residence GYM, programul de Aikido include sesiuni dedicate ambelor grupe. În fiecare luni (18.00 - 19.00) vor avea loc sesiuni de Aikido cu ambele grupe, adulți și copii, urmând ca joia (20.00 – 21.30) și duminica (11.00 – 13.30) să fie sesiunile dedicate exclusiv adulților, iar sâmbăta (09.00 – 10.00) cele exclusiv pentru copii.

Prețul unui abonament de patru săptămâni pentru adulți este de 150 lei și include 12 ședințe, iar cel pentru copii este de 130 lei și include 8 ședințe. Good Residence GYM a pregătit un pachet de bonusuri pentru cei interesați să mențină un stil de viață sănătos sub îndrumarea echipei noastre, despre care puteți afla mai multe detalii accesând site-ul nostru, secțiunea facilităților – Good Residence GYM. Tot acolo veți afla detalii despre efectuarea programărilor, personal sau programul celorlalte servicii pe care le oferim.