Ansamblul Luna din Good Residence

Ansamblul Luna din Good Residence

Ansamblurile Good Residence își extind granițele printr-o nouă fază a cartierului Luna. Cartierul Luna faza IV, care este o continuare a cartierului Luna existent, este format din 216 case și vă pune la dispoziție patru modele de case:

  • Sol  (3 camere)
  • Atria (4 camere)
  • Phoenix (4 camere)
  • Zeta (5 camere)

goodresidence

Suprafețele construite sunt între 106 mp și 230 mp, iar terenurile sunt extrem de generoase, așa cum ne-am obișnuit clienții. Din 216 case disponibile, mai mult de jumătate sunt deja rezervate!

Precum celelalte cartiere din ansamblurile rezidențiale Good Residence, cartierul Luna beneficiază de toate utilitățile (gaz, electricitate, canalizare și apă curentă publice, internet) și finisaje de înaltă calitate. Lista facilităților include un complex sportiv - Good Residence GYM, o grădiniță - Kids Club, transport public, locuri de joacă, parcuri, un centru comercial; iar în curând un salon de înfrumusețare și o cafenea. 

Prețurile încep de la 99.900 Euro (TVA inclus, la cheie), iar modalitatea de plată este următoarea: 10% la data încheierii antecontractului notarial și 90% la data încheierii contractului de vânzare-cumpărare. În ansamblurile rezidențiale Good Residence NU există nicio taxă de administrare

Suntem nerăbdători să cunoaștem următorii locatari care vor face parte din familia Good Residence!

Pentru a vă convinge de calitatea caselor și a comunității din Good Residence, vă invităm să vedeți testimonialele oferite de locatarii ansamblurilor noastre.

Detalii contact:

Mobil: 0769.060.006
E-mail: robert@good-residence.ro