Anul 2018 incepe cu vesti extraordinare pentru locatarii din Good Residence

Anul 2018 incepe cu vesti extraordinare pentru locatarii din Good Residence

În anul 2017 familia ansamblurilor Good Residence a continuat să se mărească, iar noi am continuat să mărim lista facilităților și calitatea vieții a locatarilor. Planurile pentru acest an sunt de două ori mai ambițioase și suntem convinși că vor aduce multă bucurie comunității noastre.

salon

Doamnelor, domnișoarelor? Prima veste din 2018 va fi, cu siguranță, pe placul vostru. În curând vom deschide un salon de înfrumusețare, care va fi localizat în ansamblul Luna din Good Residence! Ansamblul este situat pe Șoseaua Pipera – Tunari, între Balotești și Tunari, la doar șapte minute de Pipera. Accesul este rapid către centrele de afaceri din zona Aviației – Pipera. Tot în acest cartier, se află și două dintre cele mai importante facilități ale noastre: grădinița Kids Club și complexul sportiv Good Residence Gym, iar în curând listei i se va adăuga un bistro și magazin!

Deși v-am dat o veste mare folosind puține cuvinte, sperăm că sunteți la fel de entuziasmați ca noi și ne veți rămâne alături pentru a parcurge drumul către aceste noi reușite. Mai multe detalii în curând!