Apartamente in Pipera? Mai bine case in Corbeanca, in Good Residence!

Apartamente in Pipera? Mai bine case in Corbeanca, in Good Residence!

Te gandiseși să-ţi cumperi un apartament în Pipera sau în altă zona din Nordul Bucureştiului? Mai bine te-ai orienta către o casă nouă din Corbeanca, în ansamblurile Good Residence! Preţurile sunt mai bune, suprafeţele mai mari, iar perspectivele de viitor sună mult mai bine!

Ansamblurile rezidenţiale de case din Corbeanca, Good Residence, sunt cea mai bună varianta pentru cei care caute locuinţe în Nordul Bucureştiului. Apartamentele din Pipera, Băneasa sau Otopeni au preţuri mai mari decât casele din Corbeanca, din Good Residence (cu suma alocată pentru un apartament de 2 camere în Pipera la noi îţi poţi cumpăra o casă spaţioasă, de 4 camere, cu dotări şi finisaje moderne. Modelele Maia şi Orion se încadrează perfect în această descriere!), iar confortul vieţii la curte este unic! De asemenea, vă asigurăm că ansamblurile Good Residence vor fi cele mai extinse cartiere rezidenţiale din zona de Nord a Capitalei. În Good Residence se vor construi încă 500 de case noi în următorii ani!

Facilităţile din Good Residence, Corbeanca sunt nelipsite. Complexurile noastre au 2 parcuri şi spaţii de agrement pentru adulţi, ce include masă de şah şi terenuri de baschet. În această toamnă inaugurăm o grădiniţă, o cafenea şi un magazin!