Cartierul Luna din ansamblurile rezidentiale Good Residence

Situat pe Șos. Pipera – Tunari, între Balotești și Tunari, la doar 7 minute de Pipera, cartierul Luna din Good Residence este locul unde peste 200 de familii și-au găsit locuințele la care au visat. Ne-am propus să le oferim locatarilor cât mai multe motive sa zâmbească pentru că ne-au ales și în fiecare an am mărit lista facilităților. La momentul actual, cartierul are funcționale: grădinița Kids Club, complexul sportiv Good Residence Gym și un Beauty Salon; iar Bistro-ul și magazinul Good Residence sunt în curs de finalizare. Cei mici au la dispoziție 4 parcuri cu locuri de joacă situate în cartierul Luna, pentru a se bucura de copilărie din plin.

cartierLuna

În ultima perioadă ne-am dedicat construirii cartierului Luna faza IV, care este o continuare a cartierului Luna existent. Acesta este format din 216 case și are 4 modele de case: Sol  (3 camere), Atria (4 camere), Phoenix (4 camere) și Zeta (5 camere); doar parter, dar și case cu etaj. Suprafețele sunt între 106 mp și 230 mp, iar terenurile sunt extrem de generoase, așa cum ne-am obișnuit clienții. Casele sunt construite clasic din cadre de beton și cărămidă, iar compartimentarea interioară este tot din cărămidă. Finisajele sunt de cea mai buna calitate: ceramică marca Rondine (Italia), parchet marca Classen, ferestre marca Veka, prize și întrerupătoare Legrand, obiecte sanitare Standard Ideal, baterii sanitare Grohe.

Cartierul Luna 4 va beneficia de absolut toate utilitățile (gaz, electricitate, canalizare și apă curentă publice, internet). Prețurile încep de la 99.900 Euro (TVA inclus, la cheie), iar modalitatea de plată este următoarea: 10% la data încheierii antecontractului notarial și 90% la data încheierii contractului de vânzare-cumpărare. În ansamblurile rezidențiale Good Residence NU există nicio taxă de administrare! Deși cartierul Luna 4 este format din 216 case, mare parte dintre acestea sunt deja rezervate sau în discuții avansate cu clienții. Având în vedere succesul acestuia, deja ne gândim la construirea următorului cartier, dar până atunci, vă sfătuim să profitați de oferta actuală!

Pentru a vă convinge de calitatea caselor și a comunității din Good Residence, vă invităm să vedeți testimonialele oferite de locatarii ansamblurilor noastre.

Detalii contact:

Mobil: 0769.060.006
E-mail: robert@good-residence.ro