Case Corbeanca – 3 lucruri care le plac locatarilor ansamblurilor Good Residence

Case Corbeanca – 3 lucruri care le plac locatarilor ansamblurilor Good Residence

Cei care doresc să cumpere case în Corbeanca şi se orientează către ansamblurile rezidenţiale de case Corbeanca, Good Residence, preţuiesc foarte mult 3 lucruri la noile lor locuinţe şi cartiere rezidenţiale. Acestea sunt:

1. Liniştea şi aerul curat

Ansamblurile rezidenţiale de case Corbeanca, Good Residence, sunt poziţionate în două dintre cele mai bune zone din Nordul Bucureştiului: foarte aproape de Drumul Naţional 1, lângă pădure şi lac, și la mică distanţă de Şoseaua Pipera-Tunari, aşa că accesul până în centrul de afaceri din Nordul Bucureştiului se face foarte uşor.

2. Raportul calitate-preţ

Complexurile rezidenţiale de case Corbeanca, Good Residence îţi pune la dispoziţie multe modele de locuinţe, cu cel mai bun raport calitate-preţ. Cu suma pe care ai cheltui-o dacă ţi-ai cumpără o casă de 4 camere la noi, găseşti doar apartamente sau case de 3 camere în Pipera, Băneasa sau Otopeni.

3. Relaţia cu echipa Good Residence

Relaţia cu echipa Good Residence este unul dintre cele mai apreciate lucruri de către locatarilor caselor noastre din zona Corbeanca. Ori de câte ori au avut nevoie, echipa Good Residence a fost alături de ei.