Case Corbeanca – Good Residence, cea mai avantajoasa locatie din Corbeanca

Case Corbeanca – Good Residence, cea mai avantajoasa locatie din Corbeanca

Cei interesaţi de case Corbeanca ar trebui să ştie că ansamblurile rezidenţiale Good Residence sunt amplasate în cea mai avantajoasă zonă din localitate. Acestea se află foarte aproape de Şoseaua Pipera-Tunari şi de Drumul Naţional 1.

Ansamblurile rezidenţiale de case Corbeanca, Good Residence, oferă un mare avantaj pentru locatari: sunt amplasate în apropiere de Şoseaua Pipera-Tunari şi de Drumul Naţional 1. Asta înseamnă că accesul până în Pipera se face foarte uşor şi rapid, aşa că cei care lucrează pentru corporaţiile de acolo nu trebuie să-şi facă griji în ceea ce priveşte drumul către serviciu.

De asemenea, pentru că Drumul Naţional 1 e la 2 paşi de ansamblurile Good Residence, locatarii ajung repede până în Băneasa, la centrele comerciale sau, dacă este nevoie, mai departe, în oraş, în cazul în care locurile lor de muncă sunt în Bucureşti.

Din aceste motive, ansamblurile rezidenţiale de case Corbeanca, Good Residence, au fost alegerile pentru peste 300 de persoane, care s-au mutat aici în ultimii 3 ani. Complexurile Good Residence sunt cele mai populare din zona Corbeanca şi oferă peste 10 modele de case noi.