Case Corbeanca – modelul Vega, din Good Residence

Case Corbeanca – modelul Vega, din Good Residence

Dintre cele mai atractive case Corbeanca, din ansamblurile Good Residence, modelul Vega iese în evidenţă datorită suprafeţei generoase şi preţului foarte bun.

Casele Vega, din complexurile rezidenţiale Good Residence, au 4 camere şi numai puţin de 3 băi. Preţul de vânzare este unul excelent, de doar 84.900 de euro, cu TVA inclus. La fel ca toate casele din Corbeanca, din ansamblurile Good Residence, şi locuinţele Vega se predau la cheie, fără să fie nevoie de vreo taxa de administrare individuală.

După cum ne-a spus Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence, cei care au cumpărat casele Vega sunt tinerii care lucrează în corporaţiile din Nordul Bucureştiului, mai precis în zona Pipera. Accesul din Pipera până în ansamblurile de case Corbeanca, Good Residence, se face direct, pe Şoseaua Pipera-Tunari, care este mereu liberă.

Locuinţele din ansamblurile rezidenţiale de case Corbeanca, Good Residence, sunt antiseismice, putând rezistă şi la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter. Asta se datorează sistemului constructiv în cadre de beton, care te asigură că, în cazul în care orice zid este dărâmat, structura de rezistenţă nu va ceda la cutremure.

Casele din Good Residence sunt izolate la exterior cu polistiren, iar la interior cu celuloză. Zidăria interioară a acestora se face din cărămidă, peste care este aplicată vopsea lavabilă, glet şi tencuială.