Case Corbeanca – peste 300 de locuinte vandute in Good Residence

Case Corbeanca – peste 300 de locuinte vandute in Good Residence

În 3 ani de când am început proiectele rezidenţiale Good Residence, am vândut peste 300 de case în Corbeanca, în cele 2 ansambluri rezidenţiale. Succesul complexurilor noastre ne-a determinat să continuăm extinderea lor, iar până în anul 2019 ne-am propus să mai realizăm încă 500 de case noi, în Corbeanca.

Din anul 2011, de când am început proiectele Good Residence, am reuşit să construim şi să vindem peste 300 de case noi în Corbeanca. Raportul calitate-preţ a locuinţelor pe care le construim, dotările şi finisajele acestora, locaţia excelenţă, în zona Corbeanca şi implicarea noastră pentru ca fiecare client să fie mulţumit ne-au adus popularitate şi foarte mult succes.

De aceea, în următorii 5 ani ne-am propus să mai construim încă 500 de case în Corbeanca, în Good Residence, care se vor adăuga celor 350 deja existente.

De asemenea, vom continuă şi cu dezvoltarea de noi facilităţi pentru locatarii caselor noastre din Corbeanca. În această toamnă vom avea un supermarket şi o cafenea în ansamblurile Good Residence, dar şi grădiniţa promisă.