Case de vanzare in Corbeanca, de la 74.900 de euro, in Good Residence

Case de vanzare in Corbeanca, de la 74.900 de euro, in Good Residence

În Corbeanca, zona din Nordul Bucureştiului cu cea mai mare dezvoltare rezidenţială din ultimii ani, găseşti case de vânzare la cele mai bune preţuri, în ansamblurile rezidenţiale Good Residence.

Complexurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca, îţi oferă ceea ce mereu ţi-ai dorit: case de vânzare, cu dotări şi facilităţi moderne, la cele mai bune preţuri. Locuinţele noastre sunt spaţioase şi dispun de suprafeţe de teren foarte generoase, de până la 900 de metri pătraţi. Pentru o casă de 4 camere, 130 de metri pătraţi, model Orion, plăteşti doar 74.900 de euro (cu TVA inclus), una dintre cele mai bune oferte din Corbeanca.

Conacul Myra, din Good Residence, este cea mai exclusivistă ofertă de la noi. Casa de 4 camere, cu 3 băi, are o suprafaţă de 180 de metri pătraţi, un teren de 670 de metri pătraţi, iar preţul este unul excelent: 149.900 euro (TVA inclus).

Şi poziţionarea celor 2 ansambluri rezidenţiale Good Residence este una foarte bună, foarte aproape de Pipera şi de Drumul Naţional 1. Locatarii caselor noastre din Corbeanca ajung astfel foarte uşor în zona de Nord a Bucureştiului, iar drumurile la munte durează, de asemenea, foarte puţin.

Vezi aici oferta de case Corbeanca, din complexurile Good Residence.