Casele din Good Residence, zona Pipera-Corbeanca, cele mai avantajoase

Casele din Good Residence, zona Pipera-Corbeanca, cele mai avantajoase

Casele din ansamblurile rezidenţiale Good Residence sunt cele mai avantajoase locuinţe din zona Pipera-Corbeanca. Iată de ce:

1. Cartierele rezidenţiale Good Residence se află în zone foarte liniştite, din vecinătatea localităţii Corbeanca şi a zonei Pipera. Ansamblurile rezidențiale se află aproape de pădure, la doar 2 minute de Drumul Naţional 1 şi la 5 minute de mers cu maşina faţă de Pipera și se remarcă prin facilităţile pe care le va oferi locatarilor.

2. Casele din Good Residence, zona Corbeanca-Pipera, au dotări şi finisaje moderne şi sunt racordate la toate utilităţile. Locuinţele se vând la cheie şi se adresează atât familiilor cu copii, cât şi celor care doresc să locuiască la curte, în apropiere de Corbeanca şi Pipera.

3. Preţurile caselor din ansamblurile rezidenţiale Good Residence sunt cele mai bune din Nordul Bucureştiului, din zonele Pipera, Corbeanca sau Otopeni. Cele mai accesibile locuinţe costă puţin peste 70.000 de euro (TVA inclus) şi sunt foarte spaţioase, având 4 camere şi peste 100 de metri pătraţi utili.