Cauti o casa in Corbeanca? Vino in Good Residence!

Cauti o casa in Corbeanca? Vino in Good Residence!

Te-ai săturat de aglomeraţia şi de poluarea din Bucureşti? Vrei să te muţi la casă, undeva în apropiere de oraş, pentru că serviciul încă te leagă de Capitală? Corbeanca este soluţia pentru tine, iar ansamblurile Good Residence sunt cea mai bună alegere.

Cu peste 300 de case construite în ultimii 3 ani, complexurile Good Residence, din zona Corbeanca, sunt cele mai extinse şi mai populare din Nordul Bucureştiului. De-a lungului anilor, am realizat 16 modele de case în Corbeanca, de 3 şi 4 camere, unele în stil tradiţional (conacul Myra), iar altele foarte moderne (casele Luna 2 şi Maia).

Raportul calitate-preţ al caselor noastre din Corbeanca, din ansamburile rezidenţiale Good Residence, este cel mai bun din zona, peste cel al locuinţelor din Otopeni sau Pipera. Casele Model Orion, cu 4 camere, 2 băi şi teren de 300 de metri pătraţi costă cel mai puţin din Good Residence: doar 74.900 euro!

Comunitatea din Good Residence este formată în mare parte din tineri, care lucrează în apropiere de Corbeanca, la corporaţiile sau la marile companii din Nordul Bucureştiului. De aceea, atmosfera din cadrul cartierelor noastre rezidenţiale din Corbeanca este foarte relaxată şi caldă.

Facilităţile pe care ţi le vom oferi în complexurile Good Residence, din zona Corbeanca, sunt un alt motiv pentru care proiectul nostru a avut atât de mult succes. Grădiniţă, parcuri, supermarket şi cafenea sunt doar câteva dintre acestea.