Ce avantaje ai daca locuiesti in Good Residence

Achiziționarea unei locuințe este un pas colosal pe care trebuie să îl facem mai devreme sau mai tărziu, un pas căruia trebuie să îi acordăm atenția cuvenită. Dacă te-ai săturat de agitația orașului și cauți un loc liniștit, dar care să fie, totuși, aproape de București - noi îți prezentăm câteva avantaje pe care le vei avea dacă alegi să locuiești în Good Residence.

goodresidence

  1.  Poziționarea

Ansamblurile rezidențiale Good Residence sunt localizate în Nordul Bucureștiului, localitatea Balotești  (zona Corbeanca).  Portofoliul nostru este format din 5 ansambluri rezidențiale: Eda, Myra, Venus, Terra, Luna. Primele patru ansambluri (Eda, Myra, Venus și Terra) sunt situate pe strada Lahovari din Balotești, cea mai verde zonă a Baloteștiului. Acestea se învecineaza cu lacul Valea Vlăsiei și Codrii Vlăsiei, oferindu-ți liniștea mult dorită, precum și o priveliște de poveste. Accesul facil este asigurat de apropierea ansamblurilor de DN1.

Ansamblul Luna este situat pe Sos. Pipera – Tunari, între Balotești și Tunari, la doar 7 minute de Pipera. Accesul este rapid către centrele de afaceri din zona Aviației – Pipera.

Căi de acces:

- DN1, prin Sos. Unirii sau Str. Lahovari

- Sos. Pipera – Tunari

- Autostrada București – Brașov (A3), prin tronson București – Moara Vlasiei

  1. Modele de case variate

Locuinţele pe care le oferim au toate dotările şi finisajele pe care te aştepţi să le găseşti, sunt racordate la absolut toate utilităţile și dispun de suprafeţe de teren de până la 652 metri pătraţi (vila Eda). Raportul calitate-preț este excelent, spunem noi, dar te lăsăm pe tine să te convingi! Te invităm să dai click aici pentru a vedea toate produsele disponibile și ne poți contacta oricând la 0769.060.006 pentru a programa o vizionare!

  1. O listă generoasă de atracții și facilități

Grădinița Kids Club, parcurile, locurile de joacă și complexul sportiv Good Residence Gym sunt câteva dintre facilitățile de care vei beneficia. În ceea ce privește atracțiile zonei, menționăm Therme București, Edenland Park și Băneasa Shopping City. Lista completă o găsești aici.

  1. Comunitatea

"Comunitatea Good Residence face diferența!" – Octavian Sassu, locatar Good Residence

Aici, toată lumea este prietenoasă, se ajută, comunică și mai presus de toate, se respectă. Ne mândrim cu faptul că avem o comunitate civilizată, prietenoasă și atât de frumoasă.  Finalizăm și predăm clienților aproximativ 80 de case noi în fiecare an, iar la momentul actual, 800 de familii fericite formează comunitatea Good Residence.  Te invităm să vizionezi mai multe testimoniale oferite de locatarii ansamblurilor noastre pentru a te convinge de calitatea caselor și a comunității.