Ce casa din Good Residence ti se potriveste?

Ce casa din Good Residence ti se potriveste?

Te-ai gândit să te muţi la casă, undeva în apropiere de Bucureşti? Localitatea Corbeanca este plină de oferte de case noi. În apropiere de Corbeanca găseşti şi ansamblurile Good Residence, cu cele mai bune oferte de case noi din zonă.

Ce casă ţi se potriveşte în Good Residence?

După cum am spus, în Good Residence, Corbeanca, poţi să alegi dintre multe modele de case noi, de 3 şi 4 camere. Spre exemplu, dacă vrei să cumperi o casă în stil brâncovenesc, specific românesc, poţi alege conacul Myra, din Good Residence. Acesta are 4 camere, 3 băi şi un teren foarte generos, de aproape 700 de metri pătraţi, unde poţi amenaja ceea ce-ţi doreşti.

Cea mai populară casă din ansamblurile Good Residence, din Corbeanca, Maia, a fost în ultimul timp alegerea preferată a clienţilor noştri. Casa are o suprafaţă de 130 de metri pătraţi şi poate fi cumpărată alături de un teren de cel puţin 512 metri pătraţi. Compartimentarea şi faptul că este o locuinţă pe pământ (fără etaj), alături de preţul foarte competitiv, sunt atuurile casei Maia.

Modelul de casă Orion s-a dovedit a avea succes. Casa Orion, din Good Residence, zona Corbeanca, are cel mai mic preţ de vânzare din complexurile noastre, de doar 74.900 de euro. La fel ca şi casa Maia, casa Orion are o suprafaţă de 130 de metri pătraţi şi 2 băi.