Ce mai spun locatarii ansamblurilor rezidentiale Good Residence

Locatarii ansamblurilor rezidențiale Good Residence sunt încântați de casele pe care le-au achiziționat, precum și de faptul că au găsit, în sfârșit, un loc pe care să îl numească ACASĂ

Daniel Puiu a ales casa Maia tS din ansamblul Eda pentru că este o zonă bună de "dat cu bicicleta", cartierul este aproape de Edenland și are 3 căi mari de acces (DN1, Sos. Pipera - Tunari și A3). A dorit casa pe un singur nivel, iar Maia tS este o casă bine gândită. Raluca Constantinescu a ales tot acest model de locuință. "Noi am cumpărat casa când era doar pământ. La Maia tS m-a atras cel mai mult terasa mare. Încercați Good Residence!"

 

goodresidence

Nadia Ciurlin a ales vila Orion, pe care vrea să o transforme în micul său paradis. "Vreau să mă bucur de soare și de iarbă, vreau să îmi pun trandafiri și brazi în curte, vreau să îmi fac un mic paradis." Tot pentru acest model de locuință a optat și George Stanica, datorită terenului generos, spațiul casei suficient pentru o familie și liniștea oferită de cartierul Good Residence.

Aveți la dispoziție o multitudine de testimoniale Good Residence oferite de locatarii ansamblurilor noastre pentru a vă convinge de calitatea caselor și a comunității.

Ansamblurile Good Residence sunt cele mai cunoscute cartiere de case din Nordul Bucureștiului.

 Portofoliul Good Residence este format din 5 ansambluri rezidențiale:

- 4 ansambluri Good Residence (Eda, Myra, Venus și Terra) sunt situate pe strada Lahovari din Balotești, cea mai verde zonă a Baloteștiului. Acestea se învecineaza cu lacul Valea Vlăsiei și Codrii Vlăsiei. Accesul facil este asigurat de apropierea ansamblurilor de DN1.

- Ansamblul Luna este situat pe Sos. Pipera – Tunari, între Balotești și Tunari, la doar 7 minute de Pipera. Accesul este rapid către centrele de afaceri din zona Aviației – Pipera.

 

Detalii contact:

Mobil: 0769.060.006
E-mail: robert@good-residence.ro