Ce va asteapta la Good Residence GYM

Ce va asteapta la Good Residence GYM

Începând cu luna octombrie 2017, locatarii ansamblurilor rezidențiale Good Residence vor avea parte de o nouă facilitate ce le va da oportunitatea să mențină un stil de viață sănătos, indiferent de programul aglomerat din viața de zi cu zi. La Good Residence GYM veți lucra cu un personal specializat, o echipă formată din profesioniști care vă vor îndruma în toate eforturile depuse în cadrul complexului sportiv.

Ce veți găsi, mai exact, la Good Residence GYM? Programul include sesiuni de fitness, aerobic, feng shui, kinetoterapie, masaje și nutriționism. Experiența personalului vorbește de la sine! Printre aceștia se numără Florin Man - cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul kinetoprofilaxiei, fiziokinetoterapiei și recuperării funcționale, Adrian Chiriță – atlet de performanță și student la Academia de Fizică și Sport, și Cristian Voicu, unul dintre specialiștii Good Residence GYM pe partea de masaj somatic cu studii de specialitate in domeniul balneo-fizio-kinetoterapie.

Complexul sportiv a fost conceput să acopere fiecare necesitate pentru menținerea corp sănătos , de la nutriție, la exerciții fizice și relaxare. Incepand de duminica, 22.10.2017, vom avea grijă ca experiența Good Residence GYM să devină o plăcere și un element esențial în programul dumneavostră. Mai multe informații despre program, servicii și personal vă sunt oferite pe site-ul nostru, la secțiunea facilităților - Good Residence GYM.