Cum te poti distra in Corbeanca, centrul de interes din Nordul Bucurestiului

Cum te poti distra in Corbeanca, centrul de interes din Nordul Bucurestiului

Corbeanca a devenit localitatea cu una dintre cele mai impresionante dezvoltări rezidenţiale din Nordul Bucureştiului. Ansamblurile rezidenţiale de aici, dintre care Good Residence sunt cele mai populare, s-au construit în număr foarte mare, iar modalităţile de petrecere a timpului liber sunt la fel de numeroase.

Dacă vrei să-ţi cumperi o casă în Corbeanca însă eşti îngrijorat despre cum ai putea să te distrezi împreună cu familia ta, stai liniştit. Dacă ţii la condiţia ta fizică, în Corbeanca te poţi plimba, fie pe jos, fie chiar şi cu bicicletă prin pădurile din zonă (Pădurea Săftica, Paşcani).

Amatorii de pescuit au la dispoziţie Complexul Pescarium, Balta Laguna Verde şi Balta Valea Vlăsiei, toate în zona Corbeanca.

Parcul Edenland Parc Aventura, foarte aproape de complexurile Good Residence din Corbeanca îţi oferă o experienţă de neuitat, unde cu mic cu mare puteţi merge să vă relaxaţi la un tir cu arcul, la paintball sau unde chiar să organizați o petrecere.

Complexul Băneasa Shopping City şi hipermarket-urile din zonă sunt suficient de aproape de Corbeanca încât să staţi fără griji în ceea ce priveşte cumpărăturile. Pentru shopping-ul zilnic sau săptămânal, în ansamblurile rezidenţiale Good Residence se va deschide un supermarket, cu tot ce aveţi nevoie.