Deasupra ansamblului Terra din Good Residence

Deasupra ansamblului Terra din Good Residence

Am finalizat ansamblul rezidențial Terra din Good Residence în urmă cu 12 luni. Acesta cuprinde patru modele de case: Ceres, Vela, Carina și Terra, fiind format dintr-un total de 60 de case. Să pornim într-un zbor deasupra cartierului Terra și să descoperim ce are de oferit!

Este imposibil să nu observăm, chiar și la cea mai scurtă privire, spațiile verzi, felul în care Codrii Vlăsiei și grădinile însuflețesc casele cu un val de verde armonios ce emană senzația de prospețime. Este locul unde construcțiile moderne se contopesc cu natura, pădurea fiind la trei minute distanță de DN1. Locuințele au toate utilitățile, sunt construite în cadre de beton și zidărie de caramidă pentru a asigura o structură de rezistență de calitate, precum și o izolație cât mai bună. Nu am uitat nici de micuții din cartierul Terra, după cum putem observa în filmarea aeriană, cărora le-am pus la dispoziție un părculeț și un loc de joacă, unde se vor putea distra oricând doresc.

În ansamblurile rezidențiale Good Residence, inclusiv în cartierul Terra, nu există taxe de administrare. Vă invităm să vizualizați filmarea aeriană făcută deasupra ansamblului Terra și să vă lăsați convinși de unicitatea oferită de ansamblurile rezidențiale Good Residence.