Echipa Good Residence va ureaza un Craciun fericit

Echipa Good Residence va ureaza un Craciun fericit

A sosit sărbătoarea pe care o așteptam cu nerăbdare! Crăciunul este plin de lumină și liniște, iar noi ne regăsim, ne lăsăm sufletul să poposească și ne concentrăm mai mult asupra oamenilor din jurul nostru.  Este ziua în care ne reamintim cât de multe trăiri trezește un simplu gest, cât de prețios este un zâmbet sau un simplu ”mulțumesc”.

Vila Eda

În seara de Ajun, în așteptarea lui Moș Crăciun, totul se transformă într-o poveste. La geamul aburind, se văd venind din zări colindătorii, cărând o stea pe umăr. Clinchetul paharelor ce se ciocnesc, râsetele, mirosul de cozonac ce se strecoară tiptil din bucătărie, colindele voioase pe fundal și conversațiile interminabile - formează o orchestră a bucuriei, care ne cântă, ne dezmorțește sufletul și ni-l umple de gratitudine. Timpul se oprește în loc, toate grijile dispar și tot ceea ce contează: familia, prietenii, liniștea și fericirea se află într-un singur loc, între pereții aceleiași seri sfinte.

Echipa Good Residence vă urează un Crăciun luminos și fericit, alături de familie și cele mai dragi persoane! Vă dorim să vă bucurați de primii fulgi de nea, primul om de zăpadă, de cadourile de sub brad, de cojile de portocală cu miros de copilărie, dar mai ales de lucrurile și persoanele cu adevărat importante, care vă împlinesc și vă fac întreaga viață mai frumoasă!