Good Residence, cele mai populare ansambluri rezidentiale din zona Corbeanca

Good Residence, cele mai populare ansambluri rezidentiale din zona Corbeanca

Ansamblurile rezidenţiale de case Corbeanca, Good Residence au devenit rapid cele mai populare complexuri din zonă. Care sunt motivele pentru care spunem asta de fiecare dată?

1. Peste 300 de case construite în Good Residence, în 3 ani

Anual, în ansamblurile de case Corbeanca, Good Residence, am construit în jur de 100 de locuinţe. O mare parte dintre acestea sunt deja vândute, însă nu există motive de îngrijorare: vom continuă să construim atâta vreme cât cererea există. Spre exemplu, cartierul Maia se extinde în fiecare zi, datorită interesului foarte ridicat pentru aceste modele de case din Corbeanca.

2. Preţurile caselor din Good Residence sunt excelente

Casele de 3 şi 4 camere pe care le oferim la vânzare în ansamblurile rezidenţiale din zona Corbeanca, Good Residence, au un raport calitate-preţ mai bun decât alte oferte de locuinţe noi din Otopeni, Pipera sau Băneasa. Cele mai ieftine case din Good Residence se vând la preţul de 76.500 de euro, au 4 camere şi suprafeţe de peste 100 de metri pătraţi.

3. Comunitate unită

Mulţi dintre locatarii ansamblurilor rezidenţiale Good Residence, din apropiere de Corbeanca, sunt tinerii care lucrează în corporaţiile din Nordul Bucureştiului. Astfel, integrarea lor în cartierele Good Residence se face foarte uşor, având alături oameni de aceeaşi vârstă şi cu aceleaşi interese. De aceea am creat şi o pagină pe Facebook, destinată comunităţii din Good Residence.