Good Residence renunta la grupul firmelor de constructii condus de Daniela Costache

Good Residence renunta la grupul firmelor de constructii condus de Daniela Costache

Good Residence renunță la colaborarea cu grupul firmelor de construcții condus de Daniela Costache (Derom Management SRL, Almag Brand SRL, Arba Invest SRL, Arena Iahalom SRL, Can Invest Imob SRL, ESH SRL, Keren Or SRL, Mavrodin Invest Imob SRL, OR Verde SRL, OXRO Investments SRL, Ran Design Imob SRL, Shemesh Imob SRL, Special Queen SRL, Zion SRL, etc.)

goodresidence

Fondatorul Good Residence, Robert Sirbu:

“Reputația este cel mai important lucru pentru noi, de aceea sub umbrela Good Residence oferim doar locuințe durabile.

La Good Residence luăm în calcul în evaluarea unui constructor: terenul ales, dacă se pretează construcției de case sau nu, structura de rezistență a unei locuințe, calitatea materialelor folosite, dotările interioare/exterioare, riscul seismic, și mai ales seriozitatea constructorului, siguranța că oferă locuințe fără vicii ascunse.

La Good Residence simplificăm decizia clientilor prin aplicarea unor standarde de profesionalism riguroase, pe care le respectăm în fiecare demers de-a lungul colaborării."

De când a înființat conceptul Good Residence și până în prezent, Robert Sirbu a ajutat mii de familii să își aleagă și achiziționeze locuința visată. Considerăm că testimonialele clienților reprezintă cel mai bun răspuns la întrebarea „De ce noi?”

"Veți observa că elementele cheie, pe care le regăsiți în multiple mărturisiri ale clienților, sunt un vis împlinit, profesionalism și încredere. Îndrăznim să spunem că reputația noastră este imbatabilă, datorită faptului că am pus siguranța și interesele clienților pe primul loc, tratându-i cu respectul pe care îl merită și oferindu-le încrederea pe care o necesită în acest moment important din viețile lor. În plus, majoritatea clienților accesează credite bancare pentru 30 de ani. Acesta este cel mai important argument pentru o selecție extrem de riguroasă a constructorului."

Fondatorul Good Residence, managerul de strategie Robert Sirbu, va extinde conceptul Good Residence în toată zona de Nord. Sub umbrela Good Residence vom construi ansambluri și case de calitate, sigure, pentru toți clienții care apelează la noi.

Good Residence devine o umbrelă pentru toate familiile care își doresc un cămin în zona de Nord a Bucureștiului, respectiv localitățile Balotești, Tunari, Moara Vlăsiei, Pipera, Corbeanca, Snagov și Otopeni.