In curand se va deschide Parcul Comercial Balotesti

Locuitorii din Good Residence au primit o veste excelentă luna aceasta: în curând se va deschide Parcul Comercial Balotești! Primăria Balotești a confirmat vestea, exprimându-și entuziasmul prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook: "De ce ne bucurăm? Pentru că astfel de proiecte înseamnă dezvoltare. Magazinele vor crea locuri de muncă pentru oamenii din comună și vor aduce bani la bugetul local." Iată ce beneficii le va aduce acest proiect locatarilor din Good Residence:

goodresidence

Parcul comercial Balotești DN1 (zona Prisma), a cărui inaugurare este planificată până la sfârșitul anului, va avea o suprafață de 46.400 m², iar construcția se va întinde pe o suprafață de circa 8 hectare. Acesta va include supermarketuri precum Carrefour, Lidl, Kaufland și unități LC Waikiki, H&M, Jysk, Animax, CCC, New Yorker, Pepco, C&A, Deichmann, Noriel și Altex. Centrul comercial va fi dezvoltat de Prima Kapital, o companie imobiliară care se concentrează pe investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est.

Suntem extrem de bucuroși să adăugăm acest proiect pe lista facilităților din Good Residence și ne încântă faptul că această zonă minunată se dezvoltă pe zi ce trece. Vă reamintim că portofoliul Good Residence este format din 5 ansambluri rezidențiale:

- 4 ansambluri Good Residence (Eda, Myra, Venus și Terra) sunt situate pe strada Lahovari din Balotești, cea mai verde zonă a Baloteștiului. Acestea se învecineaza cu lacul Valea Vlăsiei și Codrii Vlăsiei. Accesul facil este asigurat de apropierea ansamblurilor de DN1.

- Ansamblul Luna este situat pe Sos. Pipera – Tunari, între Balotești și Tunari, la doar 7 minute de Pipera. Accesul este rapid către centrele de afaceri din zona Aviației – Pipera.

Vă invităm să vedeți ce modele de case mai sunt disponibile și să vizionați testimonialele oferite de locatarii ansamblurilor noastre.

Detalii contact:

Mobil: 0769.060.006
E-mail: robert@good-residence.ro