INS confirma: in Bucuresti si Ilfov se construiesc cele mai multe locuinte noi

INS confirma: in Bucuresti si Ilfov se construiesc cele mai multe locuinte noi

Institutul Naţional de Statistică ne confirmă ceea ce ştiam deja: cele mai multe apartamente şi case noi se construiesc în Bucureşti şi în Ilfov, unde se află şi cele mai populare ansambluri rezidenţiale din Corbeanca, Good Residence.

Dezvoltatorii imobiliari din România consideră că în Bucureşti şi în Ilfov este cel mai rentabil să construieşti locuinţe noi. Cel mai nou comunicat al Institutului Naţional de Statistică ne confirmă că cele mai multe case şi apartamente din ansambluri rezidenţiale se vor ridica în Capitală şi în Ilfov.

De la începutul anului, în Bucureşti şi în Ilfov au fost eliberate peste 4.700 de autorizaţii pentru construcţii de locuinţe, cu peste 1.200 mai multe faţă de primele 9 luni din 2013! La nivelul întregii ţări, s-au eliberat puţin peste 29.000 de astfel de autorizaţii.

Şi mai impresionant este volumul de locuinţe noi finalizate în Capitală şi în Ilfov: 3.452 în primele 3 trimestre ale anului 2014, cu mai mult de 50% faţă de primele 3 trimestru din 2013!

În Corbeanca, cea mai dezvoltată zonă din Nodul Bucureştiului din punct de vedere rezidenţial, continuăm să construim cele mai bune case că raport calitate-preţ. Ansamblurile rezidenţiale Good Residence cuprind deja peste 300 de locuinţe, iar numărul va continua să crească susţinut.