Judetul Ilfov, in topul celor mai multe locuinte noi livrate in 2014

Primele 6 luni ale acestui an au fost prolifice pentru segmentul de case şi apartamente noi din judeţul Ilfov şi din zona Corbeanca. În Ilfov au fost date în folosinţă cu aproape 1.200 mai multe locuinţe decât în prima jumătate a anului 2013!

Ilfovul şi automat zona Corbeanca, se află în topul livrările de apartamente şi case noi din România. În judeţul în care se află şi cele mai populare ansambluri rezidenţiale din nordul Bucureştiului, Good Residence, din Corbeanca, numărul de locuinţe noi date în folosinţă a crescut cu 1.200 de unităţi. La nivel naţional, 17.582 de apartamente şi case noi au fost livrate în prima jumătate a anului, cu mai bine de 4% mai mult decât în aceeaşi perioadă de anul trecut.

Şi în anul 2013, în judeţul Ilfov au fost livrate cele mai multe locuinţe noi din ţară, cu 5.600 de unităţi! Cele mai multe au fost case, majoritatea în Nordul Bucureştiului, în zona Corbeanca. De altfel, din totalul celor 43.500 de locuinţe finalizate anul trecut peste 80% au fost case. În cele 2 ansambluri Good Residence, din Corbeanca, au fost finalizate peste 100 de locuinţe, unul dintre cele mai bune motive pentru care să vii să vizitezi cele mai populare complexuri rezidenţiale din zona de Nord a Capitalei.