Program de DETOX la Good Residence Gym

Program de DETOX la Good Residence Gym

Cu siguranță cunoașteți câteva lucruri despre detoxifiere și beneficiile acestui proces, dar poate nu ați avut oportunitatea sau curajul necesar de a încerca o astfel de cură. Cum suntem în prag de primăvară, ne-am gândit să implementăm un program de DETOX la complexul sportiv Good Residence Gym, numai bun sa ne dezmorțească trupul și să ne fortifice sistemul imunitar.

detox

Dacă sunteți curioși să aflați multe detalii interesante despre acest program pe care vi-l propunem, vă invitam duminică, 11 februarie 2018, începand cu ora 10.00,  la o sesiune de discuții cu nutriționistul Alina Stoica. Cu o expertiză extraordinară în domeniul biochimiei alimentare și a nutriției sănătoase, Alina Stoica este calificată și specializată în Schimbarea stilului de viață - Life Style și în Nutriție și Dietetică. Face parte din echipa Polisano București, fiind vicepreședinte al Bio Romania - Departamentul Educație Nutrițională și membră în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă.

În cadrul acestui eveniment, pe lângă buna dispoziție și o șansă bună de a socializa, o serie de oameni specializați în domeniu vă vor prezenta toate beneficiile acestui program și mai ales importanța lui. Vă spunem doar atât, că pe lângă o alimentație sănătoasă, o să aveți parte și de o mulțime de terapii ce vă vor ajuta corpul să domnească de sănătate!

Intrarea este gratuită! Vă așteptăm cu drag!