Sedinte DEMO de Yoga la Good Residence Gym

Sedinte DEMO de Yoga la Good Residence Gym

Așa cum v-am promis, luna aceasta o începem cu surprize și noutăți pentru voi. Trei sâmbete la rând, respectiv pe 9, 16 și 23 decembrie, la complexul sportiv Good Residence Gym se vor desfășura trei sesiuni DEMO de Yoga, sub îndrumarea unui profesionist din domeniu.

Vila Eda

De-a lungul acestor ședințe, veți avea oportunitatea de a experimenta tehnicile yoga de respirație, asane, focalizare mentală, meditații, relaxare – tehnici de Hatha yoga, Jnana yoga, Krya yoga, Khundalini yoga, cât și muzicoterapie și cromoterapie. Printre cele mai importante beneficii pe care tehnicile menționate le aduc, se numără: calmarea minții și o stare interioară liniștită, amplificarea lucidității și a discernământului, îmbunătățirea flexibilității și rezistenței corpului, precum și îmbunătățirea stării de sănătate.

Fie că ați mai practicat yoga sau nu, cele trei ședințe sunt atât pentru începători, cât și pentru avansați. Fiecare ședință se va desfășura în intervalul orar 10.00 – 12.00, iar înscrierile se pot face la recepția complexului sportiv Good Residence Gym, în limita a 12 participanți/clasă).