Vila 4 camere Model Mensa

Vila 4 camere Model Mensa

Portofoliul Good Residence este format din 5 ansambluri rezidențiale: Eda, Myra, Venus, Terra și Luna. În fiecare an construim aproximativ 100 de case noi pe care le predăm clienților la cheie, încercâm să mărim lista facilităților și să oferim frumoasei noastre comunități cele mai bune condiții de viață. Pe lista celor mai de succes modele de case care mai sunt disponibile în prezent se află și vila Mensa.

vila_mensa

Situate pe o zonă deluroasă, la un minut distanță față de DN1, cele patru vile Mensa disponibile fac parte din ansamblul Good Residence – Eda, care este format dintr-un total de 130 de case. Poziționarea acestora are un avantaj greu de exprimat prin cuvinte! Priveliștea de pe terasă cuprinde întreg cartierul Eda, precum și panorama superbă a Codrilor Vlăsiei. Compartimentarea acestui model de casă este următoarea: parter (living, dining, bucătărie, 3 dormitoare, 2 bai, spații depozitare, terasă) și pod (spațiu depozitare). Mai mult, casele au absolut toate utilitățile (gaz, sistem de încălzire propriu, curent trifazic, apă curentă, canalizare), dotări interior/exterior de înaltă calitate, iar terenurile de care dispun sunt extrem de spațioase, între 860 – 1.000 mp.

Ansamblurile rezidențiale Good Residence, inclusiv ansamblul Eda, le oferă locatarilor o multitudine de facilități, printer care: grădinița Kids Club, mijloc de transport, cinci parcuri (un parc în cartierul Eda) și complexul sportiv Good Residence GYM. Atracțiile zonei includ: parcul de aventuri Edenland, Therme București și Băneasa Shopping City.

Prețul unei vile Eda este de 139.900 euro cu TVA inclus, predare la cheie, iar modalitățile de plată includ creditul imobiliar sau creditul Prima Casă. În ansamblurile rezidențiale Good Residence NU există taxe de administrare.