50% dintre casele Maia si Orion, din Good Residence, zona Pipera, sunt deja rezervate

50% dintre casele Maia si Orion, din Good Residence, zona Pipera, sunt deja rezervate

Ansamblurile rezidenţiale Good Residence, din apropiere de zona Pipera, continuă să fie printre cele mai căutate ansambluri rezidentiale din Nordul Bucureştiului. Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence, a anunţat că 50% dintre casele Maia şi Orion, din Good Residence, sunt deja rezervate!

“50% din numărul total al casele Maia şi Orion, din Good Residence, sunt deja rezervate. Suntem siguri că în maximum 3 luni toate locuinţele vor fi deja vândute, semn că ceea ce facem este de calitate și corespunde nevoilor clienților”, a declarat Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence.

Despre casele Orion

Casele Orion, din ansamblurile rezidențiale Good Residence, din apropiere de Pipera, au o suprafaţă utilă de 100 de metri pătraţi, 4 camere şi 2 băi. Ca toate locuinţele din complex, acestea sunt anti-seismice, fiind construite ca să reziste la cutremure de peste 8 grade pe scară Richter. Finisajele şi dotările caselor le recomandă atât familiilor tinere, cu copii, dar şi tuturor celor care caută o locuinţă modernă, la un preţ accesibil în apropiere de Bucureşti, într-o zonă liniştită.

Pentru mai multe detalii despre casele Orion, vizitează această pagină.

Despre casele Maia

Casele Maia, de 4 camere, sunt cele mai noi locuinţe din ansamblurile rezidenţiale Good Residence, din zona Pipera. Beneficiind de 110 metri pătraţi utili şi până la 900 metri patrati de teren, casele Maia au avut succes încă de a început, numărul clienţilor care au cumpărat aceste modele de locuinţe făcându-le vedetele ansamblurilor rezidenţiale Good Residence, din zona Pipera. Află totul despre casele Maia, vizitând această pagină.

Grădiniţă, cafenea şi magazin, în Good Residence!

La cererea locatarilor din ansamblurile Good Residence, am grăbit construcţia magazinului, cafenelei şi grădiniţei pe care le vom realiza în complex! Începând cu toamna acestui an, vă veţi putea bucura de facilităţile mai sus numite chiar în cartierul dumneavoastră, din Good Residence, zona Pipera.