Afla ce casa din ansamblurile rezidentiale Good Residence ti se potriveste

Casele din Good Residence oferă opțiuni variate și accesibile oricărei familii în ceea ce privește numărul de camere și suprafața grădinii, indiferent de buget. Află ce tip de casă ţi se potriveşte!

goodresidence

  • SOL este o casă individuală, de 3 camere. Aceasta cuprinde un living, o zonă de dining, o bucătarie, 2 dormitoare, 2 bai și numeroase spații de depozitare. Suprafața construită este de 106 mp, iar suprafața terenului este de 456 mp. Prețul acestui model de casă este de 99.900 euro, cu garanții incluse.
  • Vila ATRIA cuprinde un living, o zonă de dining, o bucătarie, 3 dormitoare, 2 bai, numeroase spații de depozitare. Suprafața construită este de 138 mp, iar suprafața terenului este de 510 mp. Prețul acestui model de casă este de 124.900 euro, cu garanții incluse.
  • PHOENIX este o casă individuală, de 4 camere. Aceasta cuprinde un living, o zonă de dining, o bucătarie, 3 dormitoare, 2 bai și numeroase spații de depozitare. Suprafața construită este de 153 mp, iar suprafața terenului este de 520 mp. Prețul acestui model de casă este de 139.900  euro, cu garanții incluse.
  • Vila ZETA cuprinde un living, o zonă de dining, o bucătarie, 4 dormitoare, dressing, 3 băi, o terasă și numeroase spații de depozitare. Suprafața construită este de 231 mp, iar suprafața terenului este de 554 mp. Prețul acestui model de casă este de 199.900 euro, cu garanții incluse. 
  • Vila EDA cuprinde un living, o zonă de dining, o bucătarie, 3 dormitoare, dressing, 2 băi, o terasă și numeroase spații de depozitare. Suprafața construită este de 158 mp, iar suprafața terenului este de 652 mp. Prețul acestui model de casă este de 159.900 euro, cu garanții incluse.
  • Vila ORION cuprinde un living, o bucătarie, 3 dormitoare și 2 băi. Suprafața construită este de 140 mp, iar suprafața terenului este de 350 mp. Prețul acestui model de casă este de 89.900 euro, cu garanții incluse.
  • Vila Maia tS cuprinde un living, o zonă de dining, o bucătarie, 3 dormitoare, dressing, 2 băi, o cameră tehnică, o terasă și spații de depozitare. Suprafața construită este de 160 mp., iar suprafața terenului este de 500 mp. Prețul acestui model de casă este de 140.000 euro, cu garanții incluse. Ultimele două case Maia tS disponibile sunt în ansamblul Terra.

Ansamblurile Good Residence au absolut toate utilitățile: gaz, curent trifazic, canalizare (racordare la sistemul de canalizare public al localității), apă curentă (racordare la sistemul de apă public al localității) și Internet (furnizor RDS).

Lista facilităților include complexul sportiv Good Residence Gym, grădinița Kids Club, transport public, locuri de joacă și parcuri (trei parcuri în ansamblul Luna), un magazin (Good Residence Shop), o cafenea (Good Residence Bistro), precum și un salon de înfrumusețare.

Aveți la dispoziție și o serie de testimoniale Good Residence oferite de locatarii ansamblurilor noastre pentru a vă convinge de calitatea caselor și a comunității.

Detalii contact:

Mobil: 0769.060.006
E-mail: robert@good-residence.ro