Afla totul despre avantajele din Good Residence in noua sectiune de interviuri video!

Afla totul despre avantajele din Good Residence in noua sectiune de interviuri video!

Echipa Good Residence ţi-a pregătit o nouă surpriză: interviuri video cu locatarii complexurilor! Acum poţi afla direct de la locatarii celor mai populare ansambluri din zona de Nord a Bucureştiului de ce au ales să cumpere o casă aici şi care sunt avantajele complexurilor rezidenţiale Good Residence!

Site-ul www.good-residence.ro are o nouă sub-secţiune, dedicată referinţelor video. Acum poţi să afli de la locatarii ansamblurilor rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca, ce înseamnă pentru ei să locuiască într-un cartier primitor, într-o locuinţă modernă, în cele mai populare complexuri rezidenţiale din Nordul Bucureştiului.

Ce spun locatarii din Good Residence

Alexandru Costantin, prezentatorul emisiunii Click, de la postul Prima TV, a găsit în ansamblurile rezidenţiale Good Residence casa pe care şi-a dorit-o întotdeauna: “Mereu am dorit să locuiesc într-o casă pe pământ, fără etaj. Luna 2 se potriveşte profilului de locuinţă pe care o căutăm. Mă bucur că am ales să mă mut într-un ansamblu rezidenţial liniştit, unde nimeni nu te deranjează. Vecinii sunt foarte primitori şi m-au ajutat când am avut nevoie. Am o relaţie foarte bună şi cu Robert Sîrbu (Project Manager Good Residence)”.

Carmen Paraschiv şi Odette Săvulescu, proprietare de case Luna, apreciază liniştea şi confortul locuinţelor din Good Residence. “Aici e foarte multă linişte. Avem şi un pic de grădină... Oamenii sunt diverşi: sunt şi tineri, dar sunt şi oameni ca noi, pensionari. Ne înţelegem bine”, a precizat doamna Paraschiv, completată de doamna Săvulescu, foarte mulţumită şi de colaborarea cu Robert Sîrbu şi de calitatea construcţiei casei Luna.

Roxana Sandu, proprietara unui conac Myra din complexul rezidenţial Good Morning Residence, este foarte mulţumită de poziţionarea excelentă a ansamblului din zona Corbeanca: “Suntem aproape de pădure, dar şi de DN1 şi asta contează foarte mult pentru noi. Ne bucurăm că am ales conacul Myra. Ne-am dorit să nu locuim singuri, în câmp. Aici am găsit o comunitate unită şi ne este mult mai uşor să ne facem cunoştinţe şi prieteni”, a explicat această motivele pentru care a ales să se mute în complexurile Good Residence.

După cum puteţi vedea, echipa Good Residence investeşte multă pasiune pentru a mulţumi fiecare client în parte. Transparenţa şi profesionalismul sunt valorile cele mai importante pentru noi şi aceste lucruri sunt apreciate şi de către fericiţii locatari din ansamblurilor noastre.

Interviurile video le gasești pe pagina de referințe, în partea dreaptă.