Cartierele rezidentiale Good Residence, bucuria copiilor!

Cartierele rezidentiale Good Residence, bucuria copiilor!

Copiii sunt minuni mici, minuni care cresc şi ne înseninează zilele, indiferent de starea meteo. Acum, ei pot creşte frumos într-o casă din Good Residence, ansamblurile rezidenţiale din zona Corbeanca-Baloteşti.

Ştim că un pui de om nu se poate juca numai în casă şi în curte, ci are nevoie de spaţii noi, de provocări noi şi, mai ales, de socializare cu alţi copii. De asemenea, ştim şi că poate nu vrei sau nu poţi să pleci în fiecare zi de lângă casă, din zona Corbeanca-Baloteşti, pentru a merge până în Bucureşti numai pentru a-l duce pe cel mic la joacă.

Prin urmare, amenajarea unor spaţii de joacă în fiecare dintre cele două ansambluri rezidenţiale din zona Corbeanca-Baloteşti, Good Residence, este un pas logic şi absolut necesar.

Este bine ca spaţiile de joacă să aibă elemente cât mai diversificate, motiv pentru care noi am luat toate măsurile în această direcţie, dar suntem şi deschişi sugestiilor. Cum adică deschişi sugestiilor? Este simplu: noi amenajăm parcurile de joacă pentru copii în aceste două ansambluri din zona Corbeanca-Baloteşti conform normelor, având grijă ca elementele clasice (leagăne, tobogan, balansoar, învârtitoare etc) să nu lipsească. Apoi, dacă vreunul dintre clienţii noştri are o propunere îmbrăţişăm cu drag ideea, o discutăm atât în Comunitatea Good Residence creată pe Facebook pentru locatarii din cele două ansambluri, cât şi în interiorul echipei, apoi o aplicăm.

De exemplu, am asigurat mese de şah pentru cei pasionaţi de acest sport al minţii, sport pe care îl pot practica atât copiii, cât şi părinţii care vin cu micuţii la joacă şi vor să se recreeze puţin cât timp copiii se dau pe tobogan, de exemplu.

De asemenea, am luat deja în calcul crearea unui teren de baschet în cazul în care locatarii din vreunul dintre cartierele Good Residence se arată interesaţi de acest proiect.

De ce este bine ca cei mici să iasă la joacă în interiorul ansamblurilor Good Residence? Este bine pentru că ansamblurile beneficiază de un dar al naturii, de aer curat şi de parfum de tei, datorită proximităţii zonelor păduroase despre care am mai discutat şi în alte articole.

Sursa foto: roportal.ro