Case Corbeanca – Ansamblurile Good Residence vor avea o gradinita!

Case Corbeanca – Ansamblurile Good Residence vor avea o gradinita!

Din primăvara anului 2014, cei care se mută la case Corbeanca, în ansamblurile rezidenţiale Good Residence, vor avea parte de o surpriză: în complex se va construi o grădiniţă! 

Ansamblurile Good Residence se transformă încet-încet în mini-cartiere, ce oferă o mulţime de facilităţi locatarilor. După cum am scris deja, în complexurile rezidenţiale Good Residence se vor construi un supermarket şi un minimarket, în anul 2014.

Ei bine, tot pentru anul viitor, se mai pregăteşte o surpriză: ansamblurile Good Residence vor avea o grădiniţă. Astfel, copiii nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze în localitate, având opţiunea de a deprinde primele lecţii educaţionale chiar din interiorul “mini-cartierului” în care locuiesc.

De asemenea, tot anul viitor dezvoltatorii ansamblurilor au anunţat un nou complex rezidenţial. Acesta va avea 20 de case premium, cu suprafețe generoase și cu un număr de 6-7 camere fiecare.

Despre ansamblurile rezidenţiale Good Residence

Toţi cei care hotărăsc să vină să locuiască în case Corbeanca, în ansamblurile rezidenţiale Good Residence, vor avea parte de liniştea care poate fi conferită doar de o locuinţă aflată în apropiere de spaţii verzi şi de locuri încărcate de istorie. În plus, aceste case Corbeanca beneficiază de dotări şi de facilităţi de cea mai bună calitate.

Acest complex rezidenţial Good Residence este situat în apropiere de Codrii Vlăsiei şi de Lacul Valea Vlăsiei. Distanţa faţă de Bucureşti este de doar câţiva kilometri.

Cele mai bune oferte de case Corbeanca, în ansamblurile Good Residence

În ansamblurile rezidenţiale Good Residence se construiesc în fiecare an cel puţin 80 de case noi. Preţurile acestora se încadrează între 66.900 de euro şi 150.000 de euro, iar că suprafeţe, între 90 şi 140 de mp utili.

Dintre cele aproximativ 250 de case Corbeanca, construite în ultimii doi ani şi jumătate, în jur de 230 s-au vândut.