Case Corbeanca – de ce sa te muti in ansamblurile Good Residence

Case Corbeanca – de ce sa te muti in ansamblurile Good Residence

În cei peste 3 ani de când am început să construim case în Corbeanca, în ansamblurile rezidenţiale Good Residence, am reuşit să facem peste 300 de clienţi mulţumiţi. Vezi de ce ai putea să te orientezi către case Corbeanca, dacă ai de gând să-ţi cumperi o casă în Nordul Bucureştiului!

În primul rând, dacă vei locui la casă scapi de grijile şi problemele traiului la bloc. În ansamblurile rezidenţiale de case Corbeanca, Good Residence, primeşti alături de locuinţă şi un teren, de care te poţi bucura aşa cum vrei tu: îl poţi transforma într-o mică grădină, poţi amenaja o piscină sau poţi da petreceri în aer liber, în curtea casei tale.

Apoi, îţi poţi lua adio de la gălăgia şi stresul vieţii de la bloc, din Bucureşti. La case Corbeanca, în ansamblurile rezidenţiale Good Residence, intimitatea este la ea acasă. Cartierele Good Residence sunt liniştite, nimeni nu deranjează pe nimeni, aşa că şi din acest punct de vedere merită să te muţi aici.

Preţurile şi poziţionarea excelentă a celor 2 ansambluri rezidenţiale le recomandă tuturor celor care vor case în zona Corbeanca, în apropiere de Drumul Naţional 1 şi de Şoseaua Pipera-Tunari. Cele mai ieftine case de la noi costă doar 74.900 de euro (TVA inclus) şi au 4 camere!