Casele din Good Residence, la jumatate de pret fata de cele din Pipera

Casele din Good Residence, la jumatate de pret fata de cele din Pipera

Casele din ansamblurile rezidenţiale Good Residence sunt la jumătate de preț faţă de cele din Pipera! Iată încă un motiv pentru care locuinţele noastre sunt accesibile pentru toţi cei care doresc o locuinţă modernă, mult mai avantajoasă ca preţ decât o casă din Pipera.

Ansamblurile rezidenţiale Good Residence, aflate la doar 5 minute de mers cu maşina faţă de Pipera, au oferte de preţuri imbatabile pentru întreaga zonă! Cele mai ieftine case din complexuri costă 74.900 de euro (TVA inclus), de 2 ori mai accesibile ca preţ faţă de casele din Pipera! Pe lângă acest argument, putem da multe exemple de ansambluri rezidenţiale în insolvenţă, care sunt la sunt la ordinea zilei în zona Pipera, dar şi în multe alte zone din nordul Bucureştiului

Te gândiseşi să-ţi cumperi un apartament de 2 camere în Pipera? De ce ai face o astfel de investiţie, când la noi găseşti o casă de 4 camere, cu același buget?! 

Avantajele complexurilor rezidenţiale Good Residence, din zona Pipera, sunt foarte numeroase şi eclipsează avantajele locuinţelor din oraş. Iată doar câteva dintre avantajele locuințelor noastre:

- cartiere liniştite;

- la doar 5 minute de mers cu maşina faţă de Pipera

- case cu finisaje şi dotări de cea mai bună calitate, racordate la toate utilităţile

- cele mai bune preţuri din nordul Bucureştiului, din zone precum Pipera, Corbeanca sau Săftica

- grădiniţă, magazin, cafenea şi parcuri, facilităţi ce vor fi deschise pentru locatari, începând chiar din această toamnă

Programează acum o vizionare în complexurile rezidențiale Good Residence şi te asigurăm că-ţi vom face cunoștință cu casa pe care ai visat-o dintotdeauna!