Casele din zona Corbeanca, ansamblul Good Residence – simbioza modern-traditional

Casele din zona Corbeanca, ansamblul Good Residence – simbioza modern-traditional

La 5 minute de mers cu maşina de la Băneasa, într-o zonă aerisită şi verde din apropiere de Corbeanca vei găsi unele dintre cele mai frumoase ansambluri rezidenţiale din Nordul Bucureştiului: Good Residence. Casele din Good Residence, zona Corbeanca, îmbină stilul modern cu elemente tradiţionale, iar zona verde în care este poziționat crește atractivitatea acestuia.

Ansamblurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca, sunt unele dintre cele mai moderne şi mai frumoase complexuri din nordul Bucureşti. Casele din Good Residence sunt foarte spaţioase şi au dotările, finisajele şi utilităţile de care ai nevoie. Apropierea de pădure (câteva minute de mers pe jos până la Codrii Vlăsiei) creşte şi mai mult atractivitatea ansamblului din apropiere de Corbeanca. Citește și articolul nostru despre ce sporturi poți practica în zona Corbeanca!

Să luăm exemplul conacului Myra, de 4 camere, cu o suprafaţă de 180 mp şi un teren de 670 de mp. Cel mai exclusivist model de locuinţă din ansamblurile rezidențiale Good Residence se remarcă prin stilul brâncovenesc ce-şi pune amprenta asupra design-ului casei. Conacele Myra, din zona Corbeanca, au uşi de intrare din PVC, izolaţii termice la interior şi exterior, parchet şi gresie în băi şi bucătării, uşi celulare la interior şi dispun de curent trifazic, racordare la apă, gaz şi sistem de încălzire propriu şi sistem individual de gospodărie ape uzate. Tradițional și modern, simbioză în adevăratul sens al cuvântului!

Şi celelalte case din zona Corbeanca, din ansamblurile rezidențiale Good Residence ies în evidenţă prin suprafeţele foarte mari şi prin terenul generos. Orice locatar are la dispoziție suficient spațiu pentru a-și amenaja o piscină, un mini-teren de fotbal sau un grătar, alături de prieteni. Până la urmă de asta ne dorim să ne mutăm la casă!

Te invităm şi pe tine să vii să faci o vizită aici şi promitem că-ţi va plăcea!