Cauti alternative la zona Pipera? Muta-te la casa noua, in Good Residence!

Cauti alternative la zona Pipera? Muta-te la casa noua, in Good Residence!

Ți-ai dori să-ți schimbi apartamentul din zone precum Pipera, Băneasa sau Aviației cu o casă nouă, din apropierea Bucureștiului?  Vrei să te bucuri de aerul curat al vieţii la curte? Noi avem soluţia perfectă pentru tine: ansamblurile rezidenţiale de case Good Residence, din apropiere de Pipera, va deveni cel mai mare complex rezidenţial de case din nordul Bucureştiului! Află de ce este acesta printre cele mai căutate ansambluri rezidenţiale din România şi care sunt planurile noastre!

1. În ultimii 3 ani, în ansamblurile rezidenţiale Good Residence, aflate la doar 7 minute de Pipera (drum direct, pe Şoseaua Pipera-Tunari, care este tot timpul liber) s-au construit peste 200 de case noi, în care locuiesc mai bine de 150 de familii. Profesionalismul echipei din Good Residence, calitatea locuinţelor şi serviciile post-vânzare oferite sunt motivele pentru care un număr aşa de mare de persoane au ales să cumpere o casă în Good Residence, înaintea unui apartament sau casă din Pipera.

2. “Good Residence va avea, în cel mult 5 ani, încă 500 de case construite şi vor fi cele mai mari cartiere de case situate în nordul Bucureştiului – apropiere Pipera, depăşind orice alt ansamblu rezidenţial de case din România. Cu siguranţă va reprezenta prima opţiune a clienţilor care s-ar orienta către un apartament sau o casă în Pipera sau în alte zone din apropiere.”, ne-a spus Robert Sîrbu, Project Manager al complexului. Aşadar, viitorul ansamblurilor rezidenţiale Good Residence este sigur. Succesul acestuia se datorează, după cum am spus deja, calităţii oamenilor care se ocupă de proiect. 

3. Toamna acestui an este anotimpul surprizelor în Good Residence. Am pregătit special pentru locatarii noştri inaugurările unui magazin, a unei cafenele şi a unei grădiniţe! Ştim că am promis deja că vom face aceste lucruri pentru voi şi ne place să ne ţinem de cuvânt! De la toamnă vă veţi putea aproviziona cu tot ce aveţi nevoie chiar din cartierul dumneavoastră şi veţi evita astfel să mai faceţi drumuri până în Pipera sau Băneasa. De asemenea, cei mici vor putea face primii paşi către descoperirea secretelor cărţilor şi jocurilor, la grădiniţa Kids Club din ansamblul nostru!

4. Spaţiile de relaxare şi parcurile din Good Residence sunt locurile perfecte de petrecere a timpului liber, alături de familie şi de prieteni. Avem în complexurile noastre, din apropiere de Pipera, 2 parcuri (în cartierul Luna şi în cartierul Maia) şi spaţii de agrement pentru adulţi, care includ şi masă de şah, plus teren de baschet.

5. Preţurile caselor noastre din ansamblurile Good Residence sunt foarte accesibile. Cu suma alocată pentru un apartament de 2 camere în Pipera la noi îţi poţi cumpăra o casă spaţioasă, de 4 camere, cu dotări şi finisaje moderne. Modelele Maia şi Orion se încadrează perfect în această descriere!

Te-am convins? Vino acum la o vizionare şi cu siguranţă nu vei regreta! Ceilalţi locatari din ansamblul nostru sunt foarte încântaţi.