Ce inseamna pentru locatari experienta intr-o casa din Good Residence, zona Corbeanca

Ce inseamna pentru locatari experienta intr-o casa din Good Residence, zona Corbeanca

Referinţele de la prieteni sau cunoscuţi sunt nepreţuite atunci când sunt oferite ca recomandări pentru cumpărarea unei locuinţe, mai ales a unei case în zona Corbeanca, cea mai atractivă parte pe segmentul rezidențial din Nordul Bucureştiului. Echipa Good Residence îţi prezintă câteva concluzii ale locatarilor caselor noastre din zona Corbeanca, pentru a te familiariza cu conceptul nostru de locuinţe în cartiere rezidenţiale construite pentru tine şi familia ta! Descoperă ce spun oamenii ca şi tine după ce şi-au cumpărat casa mult-visată în Corbeanca, în ansamblurile rezidenţiale Good Residence!

1. Casele pe pământ – investiţii către care se orientează tot mai mulţi români

Mulţi dintre clienţii noştri au ales locuinţele din Good Residence, Corbeanca, datorită faptului că o parte dintre ele sunt construite pe pământ, fără etaj. Aceştia preferă o casă mai compactă şi compartimentată mai omogen. Sigur, asta nu înseamnă că ofertele noastre de case cu etaj sunt neglijate. Din contră, fără să avem succes și cu celelalte modele de locuințe am fi fost departe de recordul nostru de vânzări.

2. Comunitate unită

Pentru că cea mai mare parte a locatarilor din Good Residence, Corbeanca, sunt tineri, este foarte uşor pentru aceştia să lege prietenii şi să pună temeliile unei comunităţi foarte unite. De altfel, un lucru pe care l-am putut observă este că locatarii din Good Residence, zona Corbeanca, au aflat despre ofertele noastre prin recomandările prietenilor care îşi cumpăraseră deja o casă aici!

3. Aproape de zona Pipera şi de centrele de afaceri din Nordul Bucureştiului

Proprietarii caselor din Good Residence, Corbeanca sunt foarte mulţumiţi de faptul că ansamblurile se află la distanţă mică de Pipera şi de centrele de afaceri din Nordul Bucureştiului. Pentru ei este întotdeauna o plăcere să vină acasă după o zi grea de muncă la serviciu şi să se relaxeze într-o zonă cu aer curat şi lipsită de culoare.