Conac 4 camere Model Myra

Conac 4 camere Model Myra

Ansamblurile rezidențiale Good Residence sunt cele mai cunoscute din Nordul Bucureștiului, iar casele românești autentice pe care le oferim, alături de frumoasa și tânăra noastră comunitate sunt caracteristicile care ne deosebesc. Un model de casă foarte îndrăgit și căutat îl reprezintă conacul Myra, construit în ansamblurile rezidențiale Good Residence: Myra și Venus.

Myra

În prezent, conacul Myra mai este disponibil doar în ansamblul Venus din Good Residence. Conacul are 4 camere, 3 băi, un teren de 637 mp și o suprafață utilă de 138 mp. Acesta dispune de absolut toate utilitățile (gaz, sistem de încălzire propriu, curent trifazic, apă curentă, canalizare) și este construit în aproprierea viitorului magazin & cafenea, care se va finaliza în cadrul acestui an.

Ansamblurile noastre rezidențiale, inclusiv cartierul Venus, le oferă locatarilor o listă generoasă de facilități, care se mărește în fiecare an. Printre acestea se numără: grădinița Kids Club, mijloc de transport în comun, parcuri și locuri de joacă special amenajate pentru copii și complexul sportiv Good Residence GYM. Atracțiile zonei sunt la fel de numeroase, dintre acestea menționăm parcul de aventuri Edenland, Therme București și Băneasa Shopping City.

Prețul conacului Myra este de 150.000 euro cu TVA inclus, predare la cheie, iar modalitățile de plată includ creditul imobiliar sau creditul Prima Casă. În ansamblurile rezidențiale Good Residence NU există taxe de administrare.

Mobil: 0769.060.006

E-mail: robert@good-residence.ro