Corbeanca, cea mai mare dezvoltare rezidentiala din zona de Nord a Bucurestiului

Corbeanca, cea mai mare dezvoltare rezidentiala din zona de Nord a Bucurestiului

Corbeanca este localitatea din Nordul Bucureştiului cu cea mai mare dezvoltare rezidenţială din această zonă a Capitalei. În Corbeanca au fost construite în ultimii ani numeroase proiecte rezidenţiale, dintre care ies în evidenţă cele mai mare complexuri de case noi de aici, Good Residence.

Avantajele zonei Corbeanca pentru cine vrea să cumpere o locuinţă nouă sunt numeroase. Corbeanca este o localitate frumoasă, plină de spaţii verzi, cu vegetaţie bogată (în special datorită pădurilor care înconjoară zona). De asemenea, distanţa de la Corbeanca până la Bucureşti este una relativ mică, mai ales pentru cei care lucrează în nordul oraşului, ce au la dispoziţie atât Şoseaua Pipera-Tunari, cât şi DN 1. O mare parte din drumurile localităţii sunt asfaltate şi s-au reamenajat şi trotuarele. Posibilităţile de petrecere a timpului liber sunt nenumărate: de la restaurante, parcuri de distracţie, locuri de pescuit, terenuri de sport, pe toate le puteţi găsi la tot pasul în Corbeanca! Pentru mai multe informații despre metodele de a petrece timpul liber în Corbeanca, puteți frunzări acest articol.

Good Residence, succesul profesionalismului

Datorită tuturor motivelor care vorbesc de la sine despre potenţialul localităţii Corbeanca, în zona s-au construit foarte multe ansambluri rezidenţiale. Good Residence sunt cele mai mari dintre acestea. În ultimii 3 ani, în Good Residence au fost ridicate aproximativ 350 de locuinţe noi, o mare parte dintre acestea găsindu-şi proprietarul, graţie preţurilor excelente, profesionalismului şi a calităţii incontestabile ale caselor de aici.

Persoanele care locuiesc in complexurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca, sunt tinere, lucrează în corporaţii sau în firme mari din Nordul Capitalei. “Cei mai mulţi clienţi ai noştri lucreaza la firme mari locale sau multinationale. Aceştia preferă să se mute la casă, pentru că sunt foarte aproape de serviciu şi găsesc în ansamblurile noastre confortul pe care şi l-au dorit dintotdeauna”, spune Robert Sîrbu, manager-ul ansamblurilor rezidenţiale din zona Corbeanca, Good Residence.

În complexurile Good Residence se pot cumpără peste 10 modele de locuințe noi, ale căror prețuri pornesc de la 74.900 de euro (TVA inclus). Locuințele din Good Residence, zona Corbeanca, au curți spațioase, sunt construite din materiale de calitate ridicată, concepute să reziste la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter, iar un lucru care impresionează este serviciul post-vânzare pe care îl oferă reprezentanții dezvoltatorului.