De ce ai locui in Moara Vlasiei?

De ce ai locui in Moara Vlasiei?

Casa în care locuim este cel mai important bun pe care îl achiziționăm în viață. 

Unul dintre criteriile conform cărora cumpărăm o casă, pe lângă mărimea ei și calitatea produselor folosite la construire, este locația în care aceasta se află. Este important ca poziționarea ei să fie în proximitatea locului de muncă, a grădiniței sau a școlii copiilor. Noi va încurajăm să țineți cont de aceste criterii. 

Condițiile pandemice au accentuat importanța casei chiar și mai mult. Angajatorii ne dau posibilitatea să lucrăm de acasă, ba unii chiar au declarat că de acum încolo angajații pot lucra de acasă mereu. Așa că da, avem nevoie de spații dedicate diverselor activități în casă și, în plus, avem nevoie să integrăm biroul în casa noastră.

Dar mai este ceva: avem nevoie ca spațiul casei să rămân acel loc de odihnă, liniște, conectare cu sine și recuperare a energiei necesare pentru a duce la bun sfârșit proiectele pe care le avem, dorințele noastre, idealurile. De aceea, este vital să fim aproape de locuri în care ne putem conecta la natură, iar casa să se afle într-un loc care în care să putem vedea apusurile și răsăriturile de soare, un loc în care să beneficiem de aer curat și inspirație. 

Noi am ales localitatea Moară Vlăsiei pentru a dezvolta proiectul nostru de case pentru că aici toate criteriile descrise mai sus sunt împlinite: ajugem în oraș în 20 de minute pe autostrada A3  și în același timp suntem în cea mai verde zonă a Bucureștiului. Chiar și peisajul de pe autostradă este unul care ne poate relaxa chiar și la dus și la întors. 

Pădurea Biglaru, lacul Vlăsiei, Mănăstirea Căldărușani, Schitul Moara Vlăsiei sunt doar câteva dintre locurile care garantează tihna, conectarea la energia pământului și a cerului. 

Așa că dacă te întrebi de ce ai locui în Moara Vlăsiei, vino aici și vei înțelege: fiecare răsărit și apus este unic, fiecare anotimp aduce un șarm aparte, flora și fauna sunt fascinante iar casele sunt de cea mai bună calitate.