De ce sa participati la programul de DETOX - Good Residence Gym

De ce sa participati la programul de DETOX - Good Residence Gym

Au mai rămas două zile până la evenimentul pe care noi îl așteptăm cu nerăbdare, deoarece știm cât de mult o să va încânte și cum vă poate schimba viața! Duminică, 11 februarie 2018, interval orar 10.00 – 12.00, la Good Residence Gym va avea loc o sesiune de discuții cu nutriționistul Alina Stoica și alți invitați speciali despre procesul de detoxifiere și alte informații extrem de utile privind obiceiurile alimentare din viața de zi cu zi.

De ce vă încurajăm să participați? Programul va evidenția importanța detoxifierii pentru organismul nostru, dar și impactul pe care obiceiurile alimentare zilnice le au asupra corpului nostru. Se întâmplă ca uneori să aveți pofte alimentare nesănătoase (dulciuri, sucuri carbogazoase, alimente prăjite sau grase, produse de patiserie, etc.)? Vă strecurați în toiul nopții în bucătărie pentru o mică gustare? Nu țineți cont de mesele principale ale zilei? Nutriționistul Alina Stoica vă așteaptă să vă explice cât de ușor este să resetați aceste obiceiuri nesănătoase și să le înlocuiți cu un stil de viață echilibrat și sănătos.

De ce corpul nostru are nevoie de un program de detox, chiar dacă avem un stil de viață sănătos? Un astfel de program va determina o refacere a organelor interne, o normalizare a funcțiilor sistemului nervos, enzimatic și hormonal, va ajuta la eliminarea reziduurilor și a toxinelor acumulate, a retenției de apă, va accelera repararea celulelor și țesuturilor, și va reduce oxidarea celulară.

Deocamdată, ne oprim aici. Duminică, 11 februarie 2018, interval orar 10.00 – 12.00, vă așteptăm la Good Residence Gym pentru a participa la acest eveniment special, unde veți avea șansa de a socializa, iar o serie de oameni specializați în domeniu vă vor prezenta toate beneficiile și importanța acestui program. Accesul este gratuit!