De ce sunt ansamblurile Good Residence cele mai cautate din zona Corbeanca

De ce sunt ansamblurile Good Residence cele mai cautate din zona Corbeanca

Ansamblurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca, sunt cele mai căutate din Nordul Bucureştiului. Preţurile atractive, modalităţile de plată foarte flexibile şi frumuseţea caselor promovate sunt factorii-cheie care au adus complexurile Good Residence, din zona Corbeanca, în topul listei ansamblurilor rezidenţiale din Nordul Bucureştiului.

Raportul calitate-preț

Când vrei să-ţi cumperi o locuinţă, primul lucru la care te gândeşti este preţul acesteia. Corespunde acesta cu bugetul tău sau este mai scumpă? Îţi place zona, raportat la ce te-ai gândit iniţial? Ei bine, casele din ansamblurile rezidenţiale Good Residence, din apropiere de Corbeanca, au cel mai bun raport preţ-calitate din Nordul Bucureştiului. Pentru doar 74.900 de euro poţi să-ţi cumperi o locuinţă de 4 camere, 2 băi şi chiar şi cu un teren, de 300 de mp, în complexurile Good Residence! Acesta va oferi locatarilor săi grădiniţă şi supermarket, chiar din toamna anului 2014.

Modalităţi de plată flexibile

Acceptăm foarte multe variante de finanţare pentru casele pe care ți le oferim în complexurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca. De la credite imobiliare, credite ipotecare (Prima Casă) şi până la plata cash, absolut toate variantele de finanţare sunt acceptate, atâta vreme cât eşti sigur că vrei să devii unul dintre fericiţii proprietari ai unei locuinţe moderne şi frumoase în ansamblurile noastre din zona Corbeanca! Echipa Good Residence se va ocupa de toate amănuntele pentru ca tu să alegi cea mai bună varianta pentru tine şi familia ta.

Aspectul caselor din Good Residence, Corbeanca

Ca să cumperi o locuinţă, aceasta trebuie să arate bine atât la exterior, cât şi la interior. Casele din Good Residence, zona Corbeanca, sunt moderne, dar au şi elemente tradiţionale (cum este exemplul conacului Myra, construit în stil brâncovenesc) şi au un design foarte atractiv, care te va fermeca încă de la prima vedere. Aruncă o privire peste întreaga ofertă de case din complexurile din Corbeanca, Good Residence!