E oficial: casele Luna 2 s-au vandut in totalitate!

E oficial: casele Luna 2 s-au vandut in totalitate!

E oficial: casele Luna 2 s-au vândut în totalitate! Acestea au fost cele mai populare locuinţe din complexurile rezidenţiale de case din zona Corbeanca, Good Residence.

“Odată cu vânzarea ultimelor case Luna 2 am încheiat un capitol de succes din istoria complexurilor Good Residence. Luna 2 au fost casele noastre care au prins cel mai bine la clienţi.

În ultimul an, am vândut aproape 60 de case Luna 2, cele mai multe dintre toate celelalte modele pe care le avem. Acum ne vom concentra foarte mult pe vânzările noului nostru model de case din Good Residence, Maia. Această casă va fi vedeta noastră de acum încolo”, a declarat Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence.

Aspectul modern şi atractiv, preţul de achiziţie excelent, dotările şi finisajele locuinţelor, dar şi faptul că fac parte din cele mai cunoscute complexuri rezidenţiale din Zona Corbeanca, Good Residence, au fost punctele forte ale caselor Luna 2.

Noul model de casă Maia, din ansamblurile din zona Corbeanca, Good Residence este disponibil din această primăvară. Vor fi construite aproximativ 50 de locuinţe Maia, care se vând la preţul de 99.900 de euro. Casele sunt desfășurate pe un singur nivel, au 4 camere, 130 mp şi un teren generos, de 512 mp.