Echipa Good Residence va ureaza un an nou fericit

Echipa Good Residence va ureaza un an nou fericit

Astăzi se încheie ultimul capitol al anului 2017. Fiecare dintre noi a avut povestea sa, cu lecții, reușite, eșecuri, bucurii, tristeți – un amalgam de emoții adunate de-a lungul a 365 de pagini. În această seară o luăm de la capăt și ne pregătim să îmbrățișăm tot ceea ce noul an va presăra în calea noastră.

Vila Eda

Echipa noastră este recunoscătoare pentru faptul că și în acest am a reușit să întâmpinăm noi familii în minunata comunitate Good Residence. În 2017, am reușit să le oferim locatarilor ansamblurilor noastre rezidențiale mai multe motive să zâmbească, le-am oferit surprize, evenimente inedite și locuințele perfecte în care să își construiască cele mai prețioase amintiri. În această seară, să ridicăm paharul și să ciocnim în cinstea noastră, a tuturor! În cinstea fiecărui moment ce a trecut și ne-a făcut ceea ce suntem în prezent, în cinstea celor mai dragi oameni din jurul nostru și nu în ultimul rând, să tragem aer în piept și să ne pregătim sufletul pentru momentele pe care anul 2018 le va picta în viețile noastre.

Echipa Good Residence vă urează un an nou fericit și plin de realizări! Vă mulțumim pentru un an atât de frumos și sperăm că 2018 va fi unul remarcabil pentru familia Good Residence!