Garanția Calității Caselor GOOD RESIDENCE

Garanția Calității Caselor GOOD RESIDENCE

Ne-am propus ca în acest articol să detaliem ce înseamnă garanția calității caselor noastre. 

Începând cu anul 2009, construim case desfășurate pe parter. Putem spune cu certitudine că am fost trend-setteri pentru acest gen de case. 

Pe lângă locația extrem de atractivă care facilitează atât accesul facil în oraș cât și conectarea la energia pământului și a naturii, subliniem mai jos motivele concrete de calitate pentru care noi susținem că avem o ofertă unică de case: 

1) Sistemul constructiv

 • Toate casele sunt construite în cadre de beton și zidărie de cărămidă marca Porotherm.
 • Robert Sîrbu alege personal fiecare palet de cărămidă astfel încât standardele de calitate să fie cele dorite de Good Residence. Unele mărci de cărămidă, deși sunt foarte cunoscute pe piață, se fabrică la o calitate foarte proastă. De aceea este important ca materialele livrate la șantier să fie alese și apoi verificate în detaliu.
 • Garanția pe care o oferim pentru structura de rezistență este unică: 100 de ani. 

2) Șarpantă/acoperișul

 • Piesele din lemn/structura de rezistență folosite la casele noastre și modul de punere în execuție ale acestora sunt repere pentru toate acoperișurile caselor noi. Putem spune ca lemnul folosit la casele noastre ar ajunge pentru 3-4 case construite de alte entitati. 
 • Feedback-ul mai multor clienți de-ai noștri a fost că: “poți să urci tancul pe casă”.

3) Învelitoarea este o bijuterie arhitecturală. 

 • Folosim țiglă ceramică de cea mai bună calitate, marca Tondach model solzi, cea mai pretențioasă și frumoasă învelitoare posibilă, învelitoare pe care o mai întâlniți doar la conacele boierești și în zonele ultra centrale la casele cu istorie.
 • Pazia decorativă ne aduce aminte de casele de la Muzeul Satului.
 • Arcadele brâncovenești, cerdacul și decorațiunile din lemn tradiționale românești împlinesc conceptul Good Residence de casă autentică românească.
 • Colac peste pupăză …  nu, nu pupăză, noi avem cocoș de teracotă pe casă și suntem tare mândri de el. Am dorit ca simbolul cocoșului să vegheze căminul clienților noștri. El vestește sosirea luminii atât pe plan fizic cât și spiritual. Are înzestrarea de a „ilumina” iar odată cu această mutare, îți dorim să intri într-o etapă a vieții tale plină de speranță și de energie pozitivă.

4) Compartimentarea parterului

 • Compartimentările interioare se realizează din cărămidă marca Porotherm.
 • Deși la exterior casele noastre respectă arhitectura tradițională românească, la interior casele sunt super funcționale și moderne: pe lângă generoasele dormitoare, living, bucătărie și băi am avut grijă să existe suficiente spații de depozitare, camera tehnică și dressing-uri. Suntem siguri că și Marie Kondo le-ar aprecia.

5) Spațiul vitrat parter

 • Toate ferestrele caselor noastre sunt foarte mari și permit luminii să pătrundă generos. Mai mult, ne-am dorit să ofere suficientă vizibilitate către spectacolul naturii dimprejur: iarbă, păduri, cer, soare, nori, apusuri și răsărituri, căprioare, rândunele, toate aceste lucruri care aduc tihnă, inspirație și echilibru. 

6) Pod/mansardă

 • Toate casele noastre au pod/mansardă nelocuibilă, dar care se poate amenaja pentru a fi un spațiu de vis: camera imensă poate fi un loc ideal pentru lectură, poate fi folosit ca loc de joacă pentru copii sau poate oferi posibilitatea de a avea 2 dormitoare în plus.
 • Lucarna îți oferă o panoramă incredibilă și o lumină deosebită. 

7) Spațiul vitrat pod/mansardă

 • Lucarna sau ochiul de Sibiu, în funcție de modelul de casă, oferă confort, inspirație și lumina naturală. Poți aerisi chiar și când plouă datorită montării sale verticale. 

8) Încălzire

 • Toate casele Good Residence sunt dotate cu încălzire în pardoseală, în standard. Materialele sunt de proveniență Romstal. Acest tip de încălzire oferă o ambianța deosebit de plăcută. Iarna copiii se pot juca pe pardoseală iar papucii de casă mai că nu își mai au rostul. 

9) Finisaje

 • Bugetul nostru de finisaje este foarte generos și îți permite să alegi materiale de calitate pentru a te bucura de ele în fiecare zi după ce te muți în casă. Da, finisajele le alegi tu.

10) Tâmplăria Veka 

 • Acestea sunt cele mai de renume ferestre pe piața din România, recunoscute pentru calitatea lor.

Practic absolut toate materialele, până la ultimul cui, sunt cele mai calitative de pe piață.

Având în vedere că investiția într-o casă este pe viață, acordăm atenție maximă fiecărui detaliu.

De aceea este bine să cumperi casă de la profesioniști, oameni care fac acest lucru de zeci de ani. 

„Construim casele ca pentru noi” nu este un slogan, credem și acționăm în fiecare zi în consecință. Te invităm să te convingi!