Good Residence - Garantia calitatii

Good Residence - Garantia calitatii

Fondatorul Good Residence, managerul de strategie Robert Sirbu, extinde conceptul Good Residence în toată zona de Nord. Sub umbrela Good Residence vom construi ansambluri și case de calitate, sigure, pentru toți clienții care apelează la noi.

Good Residence devine o umbrelă pentru toate familiile care își doresc un cămin în zona de Nord a Bucureștiului, respectiv localitățile Balotești, Tunari, Moara Vlăsiei, Pipera, Corbeanca, Snagov și Otopeni.

goodresidence

De ce zona de Nord?

Zona de Nord a cunoscut o dezvoltare enormă în ultimii 15 ani, atât pe plan comercial, cât și în sectorul educației și cel al divertismentului. De asemenea, infrastructura zonei este una la fel de dezvoltată, oferindu-vă trei căi mari de acces, respectiv DN 1, Șos. Pipera-Tunari și A3.

Cu toate acestea, cel mai mare avantaj rămâne natura. Aerul curat, lacurile, pădurile și spațiile verzi reprezintă principalele motive pentru care multe familii aleg să cumpere o locuință în această zonă. Pe de altă parte, zona de Nord a Bucureștiului este una extrem de modernă! Fără să vă confruntați cu agitația specifică centrului capitalei, aveți posibilitatea să petreceți timpul liber în locuri precum Therme București sau Edenland Park. În plus, există numeroase centre comerciale, precum Băneasa Shopping City.

Tot aici aveți toate mijloacele pentru a le oferi copiilor dumneavoastră educația necesară și zone unde se pot relaxa, unde își pot da frâu liber creativității și unde pot interacționa cu alți copii din aceeași categorie de vârstă.

Pe scurt, zona de Nord are multiple avantaje, îndeosebi pentru pentru familiile care doresc să se bucure de natură și liniște, dar care caută o locuință de calitate și posibilitatea de a beneficia de un stil de viață modern.

Comunitate de calitate

Familiile care se mută în Nordul Bucureștiului sunt cele care vor liniște și securitate. Sunt, în general, familii tinere care doresc să își crească copiii într-un mediu cu aer curat, fără poluare și prea multă agitație. Comunitățile sunt civilizate, săritoare – calități care multiplică substanțial avantajul zonei, precum și atractivitatea acesteia. În fond, comunitatea este vocea locului respectiv, cea care îi oferă o personalitate. Din experiența noastră, vă putem confirma faptul că zona de Nord a Bucureștiului este atât de apreciată în mare parte datorită oamenilor care au ales să locuiască acolo, ghidați de interese și valori comune.

Siguranța

Reputația este cel mai important lucru pentru noi, de aceea puteți fi siguri că vă oferim doar locuințe durabile, fără vicii constructive. Întodeauna luăm în calcul calitatea materialelor folosite, structura de rezistență a unei locuințe, dotările interioare/exterioare, riscul seismic și alte elemente de bază.

Vă simplificăm decizia prin aplicarea unor standarde de profesionalism riguroase, pe care le respectăm în fiecare demers de-a lungul colaborării cu dumneavoastră.

Soluții financiare

Vă oferim consultanță specializată pentru identificarea celor mai bune soluții de finanțare. Împreună vom lua cea mai avantajoasă și corectă decizie, care să reflecte interesele, posibilitățile și dorințele dumneavoastră.

De ce noi?

De când a înființat conceptul Good Residence și până în prezent, Robert Sirbu a ajutat sute de familii să își aleagă și achiziționeze locuința visată. Considerăm că testimonialele clienților reprezintă cel mai bun răspuns la întrebarea „De ce noi?”

Veți observa că elementele cheie, pe care le regăsiți în multiple mărturisiri ale clienților, sunt un vis împlinit, profesionalism și încredere. Îndrăznim să spunem că reputația noastră este imbatabilă, datorită faptului că am pus siguranța și interesele clienților pe primul loc, tratându-i cu respectul pe care îl merită și oferindu-le încrederea pe care o necesită în acest moment important din viețile lor.

 

 

Ceea ce mulți ani părea un vis frumos, să schimbăm un apartament de bloc cu o casă, a devenit realitate datorită unor oameni deosebiți, pe care i-am întâlnit din întâmplare. Robert ne-a făcut să credem că totul este simplu și lucrurile chiar au decurs de la sine […] De fiecare dată când i-am întâlnit a fost o plăcere, parcă am fi fost în compania unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru casa noastră frumoasă și atât de dragă nouă.”  - Carmela Meritoiu, Rilvan Serv SRL, Director Operațiuni

 

Mulțumim domnului Robert Sirbu și companiei Private Broker pentru suportul și profesionalismul pe care ni le-au acordat în cumpărarea casei noastre din Balotești. Suntem foarte mulțumiți și încântați de noua locuință și recomandăm cu mare încredere oricui dorește o colaborare lipsită de stres și bătăi de cap!” - Gabriela Năstase, BCR, Consilier Vânzări

 

Dacă îmi spunea cineva, oricine, să zicem Sf. Petru, în august 2013, că în februarie 2014 voi avea casa mea, exact așa cum mi-am visat-o dintotdeauna, îi sugeram, deloc delicat, să se interneze la balamuc. Robert Sirbu nu mi-a spus nimic (de aceea a și scăpat), ci a facut. El știe ce-a facut! Dar azi am o casă solidă, bine construită, și frumoasă ca un răsărit de soare […].”-Dana Dorian, Compania de Artiști, Director

Detalii contact

Mobil: 0769.060.006

E-mail: robert@good-residence.ro