Grabeste-te sa prinzi ultimele 2 case Ara din Good Residence!

Grabeste-te sa prinzi ultimele 2 case Ara din Good Residence!

Au mai rămas la vânzare doar 2 case Ara în ansamblurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca-Baloteşti

Modelul de case Ara, de 4 camere, 150 mp, construite pe lot de teren de 250 mp, se vând la preţul promoțional de doar 79.900 de euro. 

Dacă vrei să locuieşti în cele mai moderne şi mai atrăgătoare ansambluri rezidenţiale de case noi din nordul Bucureştiului, Good Residence, din zona Corbeanca-Baloteşti, trebuie să te grăbeşti. Locuinţele se vând în continuare într-un ritm excelent. La sfârşitul lunii februarie, Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence şi expert imobiliar al agenţiei Private Broker, a anunţat că mai sunt la vânzare doar 2 case Ara!

Câteva detalii tehnice despre modelul de case Ara din ansamblurile Good Afternoon Residence (zona Corbeanca-Baloteşti):

- case individuale, 4 camere, 2 băi, 150 mp

- suprafaţă standard teren: 250 de mp

- se oferă posibilitatea alegerii unui case Ara, pe lot de teren de 412 mp, la un preţ de 94.900 de euro

- toate modelele de case Ara se predau la cheie, au finisaje şi dotări de cea mai bună calitate şi sunt racordate la toate utilităţile

- la achiziţia unei case Ara vei avea acces la toate facilităţile ansamblurilor rezidenţiale de case noi din zona Corbeanca-Baloteşti, Good Residence: restaurant, grădiniţă, supermarket, parc şi transport gratuit până în Bucureşti (zona Ikea)

- modelul de case Ara este construit pentru a rezista la cutremure de până la 8,2 grade pe scara Richter (în cadre de beton armat)

De curând, în ansamblurile rezidenţiale de case noi, Good Residence, s-au epuizat şi aproape toate modelele de locuinţe Luna 2, cele mai vândute tipuri de case noi din zona Corbeanca-Baloteşti.

Despre ansamblurile rezidenţiale Good Residence

Good Residence sunt cele mai populare ansambluri rezidenţiale din zona Corbeanca-Baloteşti. Acestea se află în nordul Bucureştiului, în apropiere de Buftea, Otopeni, Mogoşoaia, Pipera şi Tunari. Datorită preţurilor accesibile şi a dotărilor şi facilităţilor oferite, casele din Good Residence sunt cea mai bună soluţie pentru oamenii care caută apartamente în Aviaţiei, Băneasa, Pipera sau Otopeni.