Iarna in ansamblurile rezidentiale Good Residence

Iarna in ansamblurile rezidentiale Good Residence

Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare, care ne aduce aproape de familie și prieteni.  Toată această perioadă ne oferă un sentiment de bucurie pe care nu îl putem explica, o căldură lăuntrică și posibilitatea de a aprecia lucurile simple mai mult. Emoția serii de Ajun în care îl așteptăm cu sufletul la gură pe Moș Crăciun, masa în familie, bradul de Crăciun, luminițele, omul de zăpadă făcut de întreaga familie – toate fac din această sărbătoare una cu totul și cu totul specială.

Vila Eda

Decorațiunile sunt esențiale pentru a amplifica și reflecta spiritul unei sărbători, iar Crăciunul acesta ne dorim să vedem cât de creativi sunt locuitorii ansamblurilor rezidențiale Good Residence. Curțile așteaptă cu nerăbdare să le umpleți de ornamente și zâmbete. Dacă nu aveți idei, vă putem îndruma noi. Pentru început, este bine să vă decideți asupra temei pe care o veți alege: stilul tradițional românesc, stilul scandinav sau stilul american?  Cel dintâi este caracterizat prin culoarea vedetă – roșul, combinată cu alb, auriu sau argintiu. Ornamentele sunt cele clasice, beteaua, luminițele, bradul. Stilul scandinav  este definit printr-o cromatică aparte, alb, roșu și maro. Sunt folosite motive decorative precum fulgii de nea, elanul, renul și crestele muntoase, iar lemnul este o componentă de bază, pe care o puteți picta sau orna cu instalații colorate. Stilul american se diferențiază prin senzația de grandoare pe care o emană. Casa îmbrăcată în luminițe, înconjurată de cadouri și alte elemente decorative, bradul înalt și instalații electrice cât mai spectaculoase aranjate în întreaga curte.

Desigur, rămâne la aprecierea fiecăruia cum își va decora curtea. Magia acestei perioade se resimte în cele mai mici detalii precum o joacă cu bulgării de zăpadă în familie, confecționarea unui om de zăpadă amuzant sau sunetul armonios al unui colind în surdină, în timp ce închidem ochii sub adierea primilor fulgi de nea.